Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 526,602

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Çilingozdan veto yedik babacım.
Ormanlı yeni favori.. :smiley:

Bilirim oralarıda dönmek zor eve kalıcı olmak lazım ama sen gel kayışdağa problem yok misafirimsin her daim....

anerkad' Alıntı:
Bilirim oralarıda dönmek zor eve kalıcı olmak lazım ama sen gel kayışdağa problem yok misafirimsin her daim....

Valla babacım oralara yakınsan uğrarım sana. Ben gün aşırı Ümraniye'ye gidiyorum. Sanada uygun olursa görüşmek isterim.Telefonun yok bende ama Özelden telefonları verelim..

ufukozkan' Alıntı:
Benim duldul bu daga cikarmiiiiiiiiiii :smiley:
Ufuk bey bira bitti indim aldım 2 posta, arkasından sigaram bitti aldım geldim... anlaşıldı heralde.....

anerkad' Alıntı:
Ufuk bey bira bitti indim aldım 2 posta, arkasından sigaram bitti aldım geldim... anlaşıldı heralde.....

Valla bende değişik değişik arabalarla 5-6 kez indim çıktım. Alfonse taktiği diğer ZJ leride kullanacaksın ki. Kendininkinin durumunu olumlu olumsuz analiz edesin ;)

Ama kışın orası harika olur. Onu bilir onu söylerim. Şu an bir esprisi yok. Sadece muhabbete değer gitmeye...

alpaslanepli' Alıntı:
E hadi hareketlensin kahve..

Alp sen video klip bulup yükleme işinde tek geçtiğimsin.. Beyonce'den Halo'yu bulup bir at sevabına aynı havayı bulalım :smiley:

Görev telakki ettim Alpaslan' cım......

Sen izleyebil diyede youtube felan değil..... Yani.....

Afiyet olsun..... :smiley:

İşte.....

"Beyonce - Halo"
"for Alpi"

http://video.google.com/videoplay?docid=2258865505639178472&ei=rw5JSoKWPIek2AL25dXnDQ&q=beyonce+halo+google​

ufukozkan' Alıntı:
Buda guzeldi valla :smiley: Alpaslan arabaya kelebek dovmesi yaptirsammi ?
Yoksa bozarmi :smiley:
Cuneytde pence filan vardi Kelebek de olmaz bea :D

pek hayırlı olmaz sanırım

Alfonse' Alıntı:
Görev telakki ettim Alpaslan' cım......

Sen izleyebil diyede youtube felan değil..... Yani.....

Afiyet olsun..... :smiley:

Ellerine sağlık.. Ben seyrediyorum zaten bir saattir. Ders alıyorum ;D
Maksadım aynı anda dinliyelim aynı frekansta olalım. Neşe kat sayısı bir olsun.. :smiley:

Sonu daha güzeldi ilk defa gökkuşağı yakaladım....(yaştanmı ne fotoğrafa sardım bu ara)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.