Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 526,320
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Abi bu cümleyi bende dün kurdum. Daha doğrusu kurduk.. İstanbul'un %90'ı kuru iken. Biz kafa yaran cinsten dolu yedik.. Arabanın kaportası bile ezilmiş.. Eşşedû enla ilahe....

Onu ben 80 lerde yaşamıştım tekirdağ yazlıkta rakıya buz yapmıştık yaz günü....

Etiketler

Haydaaaa herkes koptu arkadaş tekel bayisine döndü kahve... Cüneyt abiiiii... Koş kaçak işletme var burada. Alkol ruhsatı yok. Haksız rekabet abi.. Git şikayet et belediyeye...

alpaslanepli' Alıntı:
Haydaaaa herkes koptu arkadaş tekel bayisine döndü kahve... Cüneyt abiiiii... Koş kaçak işletme var burada. Alkol ruhsatı yok. Haksız rekabet abi.. Git şikayet et belediyeye...

alkolik hareket engellenemez !!!

cüneyte ayrı bir sayfa açalım burdan on lıne içki satışı ufff acayip iş yapar ha

alpaslanepli' Alıntı:

alpaslanepli' Alıntı:
iyi akşamlar ... iyi akşamlar... Engin baba koşşşş.... Oğlakcının kralı geldi... :smiley:

oğlak çevirmede rakısız gitmez hani alp kardeş benim arabada mazot bıtınce benziciye kadar yeni rakı ıle gidiyor ;D

A
eksperoto' Alıntı:
cüneyte ayrı bir sayfa açalım burdan on lıne içki satışı ufff acayip iş yapar ha

Valla benim anladığım bu sitede içkiyi nasıl satarsan sat yok satarsın.. Tekele çalışıyor bizim üyeler ... Bir ben birde Serkan (kuyumcu) var numunelik.. Bide ishaks var ama o benmiyim değilmiyim mevzu karışık ;D...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR