jaidevi
Ana Kamp
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
iyi geceler ahmet abii...
ahmetergun' Alıntı:iyi geceler
iyi geceler ahmet abii...

ahmetergun' Alıntı:iyi geceler
Alfonse' Alıntı:Argona başlatma....Kalbim hassastır benim
Al sana.....!
http://s585.photobucket.com/albums/ss297/atokatates/?action=view¤t=ulan2.flv
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eski kurttan ne olmaz ..Ben anlamamalpaslanepli' Alıntı:alaka şu babacım yedi tavayı yengeden kafaya dansöz resmini yüklerken yakalandı... top sandı onu ;D
alpaslanepli' Alıntı:alaka şu babacım yedi tavayı yengeden kafaya dansöz resmini yüklerken yakalandı... top sandı onu ;D
. Arkadas grubunla disarda beraberiz bpzuldu oturdugumuz kisiler yoksa tava falan yemedik dahaanerkad' Alıntı:Ne topu ne alaka....
İyi geceler......
alpaslanepli' Alıntı:Dedi ve taklaya geldi durumu mu bu ? ;D
Tuncay CJ' Alıntı:ya hani Pazar bişeyler yapalım diyordunuz ya..!
benim araba tam teçhizat bekliyor haberiniz olsun.cumartesiden çadır kurup sizi beklerim..yeterki yer belirleyin çoğunuz avrupa yakasındasınız....ben gelirim o tarafada hiç farketmez gece ateşi'de ben yakarım..haber bekliyorum sizden...
yatmam lazım sabah yorumları takip ederim...cep teliyle ancak bu kadar yazılabiliyor kusura bakmayın
bol muhabbetler
ishaks' Alıntı:Ya kahve landçılarla doldu burayı once meyhaneye ,sonra kumarhaneye çevirdiler oyuna gelmeyin . Kendi kahvelerinde yapamıyorlar buraya geliyorlar demedi demeyin
Anlamam ben bostancıdayım bir oğlak mevzuu çıktı sonuna kadar varım dedim Alpaslana sorucaz..ates' Alıntı:. Arkadas grubunla disarda beraberiz bpzuldu oturdugumuz kisiler yoksa tava falan yemedik daha![]()
Ayıp be şurda topu topu 2 kişi var sen tirübünlere bakmıyorsun galibaishaks' Alıntı:Ya kahve landçılarla doldu burayı once meyhaneye ,sonra kumarhaneye çevirdiler oyuna gelmeyin . Kendi kahvelerinde yapamıyorlar buraya geliyorlar demedi demeyin
yunus bager' Alıntı:Ayıp be şurda topu topu 2 kişi var sen tirübünlere bakmıyorsun galiba
anerkad' Alıntı:Anlamam ben bostancıdayım bir oğlak mevzuu çıktı sonuna kadar varım dedim Alpaslana sorucaz..