Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 525,607
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

jaidevi' Alıntı:
valla seni bekliyorum tavsiyeye....sen neler soyluyosun :/

Sen merak etme burada sanal bir çizgim var. Bu çizgi doğrultusunda cevap veriyorum. Sanal karizmam için..
Ama özelden sana hayatım canım diye başlayan iki sayfa bilgi veririm sonra .. ;D ;D ;D

Aha yanlış yere yazdım özelden atacaktım.. ;D ;D
Ama neyse özelide okuyorlar nasılsa. ;)

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
İllaki ortak noktada buluruz. Yaylalara çıkarız. Doktorun yerini yada amcanın yerini kapatırız ;D Ben sevmem denizi kumu güneşi.. Bol bol yayla dere gezerim..
abi aynen gezecek yer çok zaman sıkıntın olmasın yeter

;D ;D ;D alfonse den de tam destek alıyorum sagolsun......ay neyse özelden sorry ;D

Alfonse' Alıntı:
Bildiğim kadarıyla, 4part time seçeneği olan select trac daha yeni nesil, ve seçenek fazlalılığndan dolayı iyi... Ama command trac bu makinelerin atası, galiba daha sağlam, daha mekanik, kırılganlığı az.... Y Uysal' a sormalısın.....

Asfaltta,
2high gideceksin hep, arka patinaj atınca, kaldırım çıkamayınca, yokuş çıkamayınca, yağmurda, savurmasın diye, 4h yapacaksın, veya diğerleri...

Asfalt dışında,
4h yapacaksın, olmadı, güç lazım, devamlı ön çekiş lazım.... Çok dik, taşlı tepe çıkacaksın... 4 low...
Gene asfalt dışında,
kaygan çimde veya çok çamur köy yolunda, sürat gerektiren, ama fazla torkun dezavantaj olduğu yerlerde 4part time yapacaksın...
4 part time' ı kaygan olmayan zeminde kullanırsan, makineyi kırarsın, süratte yüksek çünkü....
Aynı şekilde çalışan 4L' ile kırarmısın kaygan olmayan yerde, kırarsın, ama süratin düşük low' da... kapiş.....;)

Derin çamurda 4 low yapma, batarsın... XJ' de motor ağır, önü gömülüverir.. 4part time daha iyi.... Ok?

Aslında korkuyorum yazarken :smiley:
Keşke yuysal burda olsa... o daha doğrusunu biliyor, valla....

:smiley::smiley::smiley:

Yürü be Alp.. Şu site için o kadar kıymetli bir adamsın ki.. Umarım kıymetini bilirler.. Kitap gibisin yine..

Kıymetini blmezlerse benim GEZENBÜLÜR.COM adlı yeni sitemde adminlik veririm sana ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ha ha JEEP sayfaları ve teknik sayfalar kan ağlıyor. Burada geyik sayfasında millet tekniğe bağlamış.. Yazık yazık bu bilgiler hazine değerinde yok olup gidecek sayfada niye anlatıyorsunuz.. Açsanıza güzel bir konu..
Olmaz, BursaAyhan kızar bana, sardırır sonra...:smiley: Burada, arada arada idare edivereyim... ;)

alpaslanepli' Alıntı:
Jaidevi bırak sen bunların tavsiyelerini. Al bir şahin tamamdır.. Kapılarınıda yukarı doğru açılan tipten yaptır. tısssssss diye açılsın.. Oy oy oyyy ;D
Ayhan'ım bursam görmesin ama hatunu boşar sana sarkar ;D ;D ;D
:smiley: :smiley: :smiley:

Sesi açın,

Polisin anonsuna dikkat! : " Alooooo.....Ulannn...., şerefsiz " ;D

Sonuna dikkat : " Goş goş la araba galdı orda" , " bana bişey olmaz ki araba duruyo orda"... ;D

;D ;D ;D Yarıldım yaaa....

http://video.google.com/videoplay?docid=-8962568276087385449&ei=6idKSo-GDYjC2wKSxpjgBg&q=turbo+sad%C4%B1k+google

Alpaslan,

Bana bi Ergun abiyi bağlar mısın telefona?

Bu gün bi konu konuştuk telefonda da, bi gelişme var, ulaşamıyorum....

Hadi ciğerim... :smiley:

Öptüm... :smiley:

ERLER' Alıntı:
Sağolun ama benim araçtaki arazi şanzımanı şöyle

1-2 wd
2-4 part time
3-4 full time
4-N
5-4 lo

Bu part time ne işe yarar biz full time damı kullanmalıtız part timedamı

4part time hiç bir işe yaramaz üzerini bantla yada zart time yaz
bu hafta sonu XJ herkesin 4low geçtiği yerden 2H geçti videoları gelsin yükleyeceğim

umutkaptan' Alıntı:
4part time hiç bir işe yaramaz üzerini bantla yada zart time yaz
bu hafta sonu XJ herkesin 4low geçtiği yerden 2H geçti videoları gelsin yükleyeceğim

Merak ettim videoları gerçekten sizin gezinizdenmi videolar

Alfonse' Alıntı:
Güzel, yeter.....mis :smiley: Yağını zamanında, doğru olanla değiştir, kilit katkısını felan ihmal etme sakın.. Ok?

Verdiğin bilgiler için çok sağol Alp abi yağ konusundada beni bilgilendir ne zaman ne yağı ne katkısı kullanmalıyım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR