Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 508,873

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ayhanbursa' Alıntı:
...sanada arkadaşım kimse hoş geldin demedi hemen atladın sohbete ben diyeyim bari hoşgeldinnnn..tövbe tövbeee ;D

adam geleli 1 saat oldu herkesde hoş geldin dedi koçum ;D

flying surfer' Alıntı:
Aslında senin Avatarındaki resim de suyun altından, tavanında yelkenle giden bir 4x4'e benziyor... :D

Ben bu konuda polemiğe girmem ;D Tamam off road konusunda acemi olabilirim ama, bence deniz, yelken vs konularına girmeyelim ;D

ayhanbursa' Alıntı:
...sanada arkadaşım kimse hoş geldin demedi hemen atladın sohbete ben diyeyim bari hoşgeldinnnn..tövbe tövbeee ;D

ayhanım busam derin kebabım iskenderim eyvallah bir tek sen gördün ;D

ayhanbursa' Alıntı:

Ya bırakın hoş geldin muhbbetini gelen geldi işte. serverları doldurmayın ;D boş mesajlarla. Burada derin teknik konular konuşuluyor. Kumda yapılmaması gerekenler (teknik sorumlu Deniz bey) kumda nasıl gidilir (teknik sorumlu ben ve Ergun abi) Siz ne sandınız serbest muhabbet yerimi burası hoş geldin beş geldin..

Şimdi bu sayfaya bir bayan üye girse siz onada şakadan kûr yaparsınız. Lütfen ciddi olun. Seviyeyi koruyun. Yoksa kapak takarlar adama ona göre. Gözlemciler rapor tutuyor. Eliniz ayağınız rahat dursun..

Hooooşşşşş geldiiiin ibrrrraaaam! ;D ;D ;D

ahmetergun' Alıntı:
adam geleli 1 saat oldu herkesde hoş geldin dedi koçum ;D
..........dur be abi ezilsin azcık sinsin buda palzlandı birazda ondannnn ;D ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
yalnız bu ne gevşeklik 1,5 sayfa sonra anlaşılıyor geldiğimiz ;D

geçmiş mesajlara bak bakalım benden başka merak edip soran olmuş mu nerede kaldı bu adam diye ;D ekürini iyi seç, burada sular ısındı artık, cendere cendere cendere ;D

dakaltan' Alıntı:
yok satmıyorum zaten, önce alpaslan'ın asfaltta üzerinden bir geçeyim, videoya çekeyim 0-400'ü ondan sonra ;D

nasıl satmıyorsun sen alpinin dediğini boşver dün 13,5 verdim
tamam dedi ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ya bırakın hoş geldin muhbbetini gelen geldi işte. serverları doldurmayın ;D boş mesajlarla. Burada derin teknik konular konuşuluyor. Kumda yapılmaması gerekenler (teknik sorumlu Deniz bey) kumda nasıl gidilir (teknik sorumlu ben ve Ergun abi) Siz ne sandınız serbest muhabbet yerimi burası hoş geldin beş geldin..

Şimdi bu sayfaya bir bayan üye girse siz onada şakadan kûr yaparsınız. Lütfen ciddi olun. Seviyeyi koruyun. Yoksa kapak takarlar adama ona göre. Gözlemciler rapor tutuyor. Eliniz ayağınız rahat dursun..

Hooooşşşşş geldiiiin ibrrrraaaam! ;D ;D ;D

eyvallah alpi 13,5 tamam demi dün konuştuğumuz gibi ;)

;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:

bugun girmeyen kalmadı siteye ama seyrettiler ve gittiler hatta bu siteye girmem diyenler bile
;D ;D

ahmetergun' Alıntı:
alpaslanepli' Alıntı:

bugun girmeyen kalmadı siteye ama seyrettiler ve gittiler hatta bu siteye girmem diyenler bile
;D ;D

Kim ki onlar, ben tanımıyorum ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
nasıl satmıyorsun sen alpinin dediğini boşver dün 13,5 verdim
tamam dedi ;D ;D
.........13.5 bana ver ben jeep bide 1987 model şahin vereyimmm......orjinnn ;D ;D ;D amaaaa doğan görünümlüüü ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,800
Kaydolan Son Üyemiz
Okaliptus23

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR