Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 509,180
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

telefon nomuda yazdım bilmeyenler kaydetsinnnn ;D

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
İbraam derin adammış bea. Kahvede ne işin var olum senin. Ayhan falan takılıyo buraya. Git kendini kurtar. Yol yakınken ;D

ne sandın arkadaşım güreşçiyiz diye beyinsiz de değiliz ;D
adi gittin o mesajı mı buldun geldin ;D

anerkad' Alıntı:
Teknik konuları bir inceleyin....başka birşey demiyorum..hee tamam.. olur... tabii...sanalda ne kadar teknik olur??
tamam canlı konuşanlar ayrı...

Engin baba senin bu araya girişler. Kahvenin olmazsa olmazları.. Bak bu kadar dışardan seyredipte katılmaya cesaret edemeyenler var. Bence hepsi senin yüzünden. O kadar derine inemiyorlar ve giremiyorlar konuya :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Sen gelme artık. Ben geliyorum. Hafta sonu Kırklarelindeyim oradanda senin yanına geçecem. Kaçarın göçerin yok ;D

kem küm ben aslında bulgardan yazıyorum bu gün
vatandaşlık haklarımı da iptal etti devlet ;D

Tabiii birçok video sadece abartılı bir kurgudan ibaretti...... ;) :D ;D
Aslında yok birbirimizden farkımız..... ;) :D ;D

th_Film_0004141.png

İyi geceler millet.... ;) :D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.....sen gene hiç konuşma face den kabul etmedin msn yi vermedin teleofonu istedim ben pek cep kullanmam sabit teleofon vereyim dedin daha ne konuşuyorsun.............12 kusür metre teknen var diye yada vardı diye olmuyor arkadaşım .......pardon beyfendiiiii ;D ;D

ne teknesi allahın aşkına bu adam kumda bile gidemiyor nerde koca tekneyi yüzdürecek kayıkçı o kayıkçııııııııı ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,801
Kaydolan Son Üyemiz
Aliberen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR