Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 685,417
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Arabaylan ezecektim o ayaklarını ama denk getiremedim ;D flanş takıp lastikleri az daha dışarı taşırmak lazım ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> İbraaaam!ne diyor bu.. Flanş mılanş.. Orjinalliğiylen oynuyor arabanın demedi deme ;D</div>

Etiketler
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ben geldim diye gidiyorsan çıkayım ben, sensiz çekilmiyor bu ikisi ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>......arkadaşım senin gelmen 2 saat tir burdasın ne okuyorsun geçmişi ne geçti eline hakket yoksa sen alp ın dediğibi ajanmısın yaaa direk gir kahveye...10 da geliyonuz 12 ye kadar okuyonuzzz tövbe tövbeeee ;D ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ilkakdeniz" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ilkakdeniz' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> alpiyle ahmet abi değil mi yaaaa<br /> hakkaten ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Bak bak bak, kimden öğreniyon sen bunları ;D Terbiyesiz ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> &quot;Seviye&quot; kelimesi çok sırıtmış senin avatarın yanında ;D cık olmamış ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Benim avatardaki tek seviye sıçrayan çamurun yükseklik seviyesi caNNım. Sen pek anlamazsın. ;D Sen anca kumun dip seviyesini bilirsin ;D ;D ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> Bu zabıtalarla ilgili bir teorim var; sanılıyordu ki; biz burada mesaj sayısını arttırmak için geyik yapıyoruz... Bizim sayaçları durdurunca gelmeyeceğiz sanılıyordu herhalde, neden hala buradayız diye merak ediyorlardır ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="alpaslanepli" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> alpaslanepli' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> İbraaaam!ne diyor bu.. Flanş mılanş.. Orjinalliğiylen oynuyor arabanın demedi deme ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> ne o la flanş mı ne o?<br /> teybe mi takıyor, ben kasetli dinliycem istemem flanş<br /> oynama arkadaşım arabaylan <br /> ;D ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="alpaslanepli" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> alpaslanepli' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Benim avatardaki tek seviye sıçrayan çamurun yükseklik seviyesi caNNım. Sen pek anlamazsın. ;D Sen anca kumun dip seviyesini bilirsin ;D ;D ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Bak şimdi; deniz kenarında benim arabam daha çok su sıçrattı diye bu kıskançlıklar.... hiç yakıştıramadım, hepimiz kardeşiz ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Bu zabıtalarla ilgili bir teorim var; sanılıyordu ki; biz burada mesaj sayısını arttırmak için geyik yapıyoruz... Bizim sayaçları durdurunca gelmeyeceğiz sanılıyordu herhalde, neden hala buradayız diye merak ediyorlardır ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Yok yok dediğin doğruda içlerinin rahat etmesi için bizim komple siteden çıkmamız lazım. Varlığımız sitenin seviyesi! açısından kaygılandırıyor arkadaşları...</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ilkakdeniz" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ilkakdeniz' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ne o la flanş mı ne o?<br /> teybe mi takıyor, ben kasetli dinliycem istemem flanş<br /> oynama arkadaşım arabaylan <br /> ;D ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> ooooooooo alpi başka bir müşteri mi bulsak, yazık olacak arabaya ;D ;D hayatta herşey para değil sonuçta ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Bak bak bak, kimden öğreniyon sen bunları ;D Terbiyesiz ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> ayhaaaaaannn<br /> <br /> bak dediğin gibi yaptım terbiyesiz dedi bana sana da laf attı ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ilkakdeniz" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ilkakdeniz' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ayhaaaaaannn<br /> <br /> bak dediğin gibi yaptım terbiyesiz dedi bana sana da laf attı ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Bu zabıtalarla ilgili bir teorim var; sanılıyordu ki; biz burada mesaj sayısını arttırmak için geyik yapıyoruz... Bizim sayaçları durdurunca gelmeyeceğiz sanılıyordu herhalde, neden hala buradayız diye merak ediyorlardır ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> <br /> bencede işi anlamamışlar ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ooooooooo alpi başka bir müşteri mi bulsak, yazık olacak arabaya ;D ;D hayatta herşey para değil sonuçta ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> zevk meselesi arkadasım<br /> atcam ben ona 195 lastik az yaksın aspalt yapcaam<br /> ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Bak şimdi; deniz kenarında benim arabam daha çok su sıçrattı diye bu kıskançlıklar.... hiç yakıştıramadım, hepimiz kardeşiz ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Yok arkadaşım sadece zabitlere karşı kardeşiz. Harici yolda görsem selam vermem.. ;D<br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ilkakdeniz" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ilkakdeniz' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ne o la flanş mı ne o?<br /> teybe mi takıyor, ben kasetli dinliycem istemem flanş<br /> oynama arkadaşım arabaylan <br /> ;D ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Ohooo arkadaşım yokmu bunlar Nissan sayfasında...</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="alpaslanepli" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> alpaslanepli' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Ohooo arkadaşım yokmu bunlar Nissan sayfasında... </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> la ona yükseltme kiti bile yok<br /> ne gezer teybine flanş<br /> ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ilkakdeniz" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ilkakdeniz' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> la ona yükseltme kiti bile yok<br /> ne gezer teybine flanş<br /> ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Tam sana göre Ayhan&#039;ım, pinti arabası... Paran olsa da takacak bişi yok ;D Misss ;D</div>

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,079
Kaydolan Son Üyemiz
alisemihsa

Çevrimiçi üyeler