Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 504,819
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Evet MALAKLI-KANGAL-AKBAŞ 'lar güzel ve özel hayvanlardır.Güle güle besleyin.Bu arada Ayhan abicim ne desen haklısın Ben ZJ alıncaya kadar herşeyi söyleyebilirsin. ;)

Etiketler

JAMES BROWN' Alıntı:
Evet MALAKLI-KANGAL-AKBAŞ 'lar güzel ve özel hayvanlardır.Güle güle besleyin.Bu arada Ayhan abicim ne desen haklısın Ben ZJ alıncaya kadar herşeyi söyleyebilirsin. ;)

Yaw yüz verme şuna, tepemize çıkıyor sonra. ;D Şaka bir tarafa fotoğrafına bakıp da hayvanın cinsini bilen ilk kişisin. İlginden dolayı tebrik ederim. Dilerim senin gibi arkadaşların sayısı artar da bu hayvanlara sahip çıkabiliriz ;)

dakaltan' Alıntı:
Evet, ırkı koruma altında. Alpaslan'ı pek seviyhor maşallah. Alpi'nin de türünün son numunesi olduğundan iliştirmiyorum....

Ben paşa yı seviyorum aRRRkadaşım. Sahibinden ötürü kılım. Daha doğrusu senin Paşa'ya davranış şeklinden hoşnut değilim. Köpekte olsa o da bir can. Biraz daha kibar olmalısın hayvancağıza. Şikayet edeceğim seni hayvanları koruma derneğine ;D ;D ;D

bok at izi kalsın.... ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ulan sen JEEP'i olupta şahinci olarak anılan tek insansın be yeryüzünde. Kuzu postu (kırpılmış) Dikiz aynasından sallanan cd. (korsan cd) Neon ışıklar (mor) Ne millete laf ediyon daha..

Bu arada Ayhan'ım Bursa'm. Allah aşkına hani muhabbetin başında özel mesajlarla burayı harmanladık ya. Yine yapabilirmiyiz. Son yarım saat içindeki özel mesajlarımızı burada sevgili arkadaşlarımızla paylaşabilirmiyiz. En azından ilk mesajını. Benim burnumdan ağzımdan bilumum bir şeyler fırlayıp laptopun camına yapıştı da gülmekten ;D Mahrum kalmasın arkadaşlar... ;D ;D ;D

En olmadı bana özelden at, ben de tükürmek istiyorum ekrana ;D hatta püskürmek ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ulan sen JEEP'i olupta şahinci olarak anılan tek insansın be yeryüzünde. Kuzu postu (kırpılmış) Dikiz aynasından sallanan cd. (korsan cd) Neon ışıklar (mor) Ne millete laf ediyon daha..

Bu arada Ayhan'ım Bursa'm. Allah aşkına hani muhabbetin başında özel mesajlarla burayı harmanladık ya. Yine yapabilirmiyiz. Son yarım saat içindeki özel mesajlarımızı burada sevgili arkadaşlarımızla paylaşabilirmiyiz. En azından ilk mesajını. Benim burnumdan ağzımdan bilumum bir şeyler fırlayıp laptopun camına yapıştı da gülmekten ;D Mahrum kalmasın arkadaşlar... ;D ;D ;D
...........yok ulen o bizim özelimiz deli adı üstünde özel mesaj.Görmüyormusu nasıl değişm var bende imanım gevriyor bide onu yayınla kimse yüzümüze bakmasın gülmekten

ayhanbursa' Alıntı:
...........yok ulen o bizim özelimiz deli adı üstünde özel mesaj.Görmüyormusu nasıl değişm var bende imanım gevriyor bide onu yayınla kimse yüzümüze bakmasın gülmekten

eee hani özel mesajlar özel değildi, ;D herkesle paylaşıp da bizden mi gizliyonuz yoksam ;D

ayhanbursa' Alıntı:

Tamam arkadaşım. Kızma.. Benim insana ve özele saygım var. Sorduk adam gibi. İstemiyorsan açıklamayız. Hangi özeli açıkladık şimdiye kadar. Ama mesajlarında güller açıyor ne iş ;D

Bu arada Deniz yarın canlı canlı gösteririm benim bilgisayara püskürürsün ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Tamam arkadaşım. Kızma.. Benim insana ve özele saygım var. Sorduk adam gibi. İstemiyorsan açıklamayız. Hangi özeli açıkladık şimdiye kadar. Ama mesajlarında güller açıyor ne iş ;D

Bu arada Deniz yarın canlı canlı gösteririm benim bilgisayara püskürürsün ;D ;D ;D

Ergun Abim gelmiş ;D

dakaltan' Alıntı:
Yaw yüz verme şuna, tepemize çıkıyor sonra. ;D Şaka bir tarafa fotoğrafına bakıp da hayvanın cinsini bilen ilk kişisin. İlginden dolayı tebrik ederim. Dilerim senin gibi arkadaşların sayısı artar da bu hayvanlara sahip çıkabiliriz ;)

Deniz beyciğim ;D Siz ve bizim gibi bilinçli insanlar arttıkça kendi köpek ırklarımız hak ettikleri yerlerini alacaklardır.İnsanlar genelde KANGALLARI tanır oda yarım yamalak ama AKBAŞLAR ve MALAKLI denilen cinsler ayrı ele alınması gereken hayvanlar.Bende bir ara Safkan Alman kurtları besledim ,Kangal besleyemiyorum zira buraların havasında yazık oluyor onlara.

dakaltan' Alıntı:
eee hani özel mesajlar özel değildi, ;D herkesle paylaşıp da bizden mi gizliyonuz yoksam ;D
özel özel sanki bu gün hiç gülmedi de gülmeye yer arıyor tövbe tövbe :mad: :mad:

dakaltan' Alıntı:

Kullanıyorum ben bu adamı. Özeller özel değil tabi. Mesaj veriyorum bunun üzerinden başkalarına. E özel neticede kimse cevap veremez değil mi? ;)

Düşünsene Ayhan'a yazdığım özel mesaja cevap veriyor biri dayanamayıp. Benim için böyle böyle niye diyorsun diye.. İşte o zamanı bekliyorum ben. Bak neler olacak o zaman :mad:

JAMES BROWN' Alıntı:
Deniz beyciğim ;D Siz ve bizim gibi bilinçli insanlar arttıkça kendi köpek ırklarımız hak ettikleri yerlerini alacaklardır.İnsanlar genelde KANGALLARI tanır oda yarım yamalak ama AKBAŞLAR ve MALAKLI denilen cinsler ayrı ele alınması gereken hayvanlar.Bende bir ara Safkan Alman kurtları besledim ,Kangal besleyemiyorum zira buraların havasında yazık oluyor onlara.

Evinde bahçen varsa, hayvanın gezip dolaşacağı yer varsa Akbaş beslemeni tavsiye ederim. Kangal kadar iri değil. Çok da akıllı hayvanlar. Geçen gün o kadar insan arasında Alpaslan'ın art niyetli olduğunu hemen anladı, ona sardı ;D

ayhanbursa' Alıntı:
özel özel sanki bu gün hiç gülmedi de gülmeye yer arıyor tövbe tövbe :mad: :mad:

Gülmedim ki ;D Mesajın sonuna koymayı unuttum bir kere onu da burnumdan getirdin ;D niye gülmüyon diye ;D

gülmek benim de hakkım :'( :'( :'( :'( :'(

alpaslanepli' Alıntı:
Kullanıyorum ben bu adamı. Özeller özel değil tabi. Mesaj veriyorum bunun üzerinden başkalarına. E özel neticede kimse cevap veremez değil mi? ;)

Düşünsene Ayhan'a yazdığım özel mesaja cevap veriyor biri dayanamayıp. Benim için böyle böyle niye diyorsun diye.. İşte o zamanı bekliyorum ben. Bak neler olacak o zaman :mad:

o kadar da saf değillerdir canım ;D

JAMES BROWN' Alıntı:

Daha bugün biriyle bu köpek muhabbetini yapıyorduk. Denizin köpekten bahsettim. Bakma bunun konuştuğuna acayip sevdim köpeği.. Şöyle güzel böyle güzel diye bahsediyordum. Benim köpekten anlamadığım için yanıldığımı söyledi. Tek yerli köpek kangaldır dedi... Kendi yurdumuzda kendi köpek cinslerimizi tanımıyoruz ne kötü.. Hadi benim ilgim yok köpeklere. Bu bahsettiğim kişi köpek delisi bir sürü köpek beslemiş...

alpaslanepli' Alıntı:

.Tam beşkere okudum bunu sen çok derin konuşmuşsun gene benide düşündürdün şimdi özel mesaj lar için :mad: :mad: ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR