Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 503,916
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

JAMES BROWN' Alıntı:
Alparslan abi Çanakkaleye muhakkak gel ,bende kalacağız ,seninle tanışmayı çok isterim ayrıca BALIK RAKI olayını birdaha düşün

Adam içmiyor arkadaşım. Kahve bile içmiyor. Kola içmiyor. Cinsin önde gideni ;D Sen balığı ısmarla ona. Zaten hamsiyle lüfer arasındaki farkı da bilmiyor. Ne versen yer, kuyruğu olsun yeter. Rakıyı ayır ben gelince içeriz ;D Balığı da ben pişiririm sana, bir mangalın vardır herhalde ;D

Etiketler

JAMES BROWN' Alıntı:
Alparslan abi Çanakkaleye muhakkak gel ,bende kalacağız ,seninle tanışmayı çok isterim ayrıca BALIK RAKI olayını birdaha düşün

Rakıyı sen içersin olur biter bea. Önümüzdeki hafta içi ama hangi güne denk gelir bilemiyorum oradayım inşallah dediğim gibi. Bu pazar programa başlıyorum. Kırklareli ve Edirnede birer gün geçirip Çanakkale'ye geçeceğim. Biga'da da kalacağım. Seninlede o zaman görüşürüz. Ama gün net değil..

dakaltan' Alıntı:
Adam içmiyor arkadaşım. Kahve bile içmiyor. Kola içmiyor. Cinsin önde gideni ;D Sen balığı ısmarla ona. Zaten hamsiyle lüfer arasındaki farkı da bilmiyor. Ne versen yer, kuyruğu olsun yeter. Rakıyı ayır ben gelince içeriz ;D Balığı da ben pişiririm sana, bir mangalın vardır herhalde ;D

Tamam dostum sen yeterki gel ;)Mangalda var rakı birada var balıkta :smiley:varrr

ayhanbursa' Alıntı:
hee senin 12 metrelik yatın var diye herşeyi sen bliyorsun dimi .alpaslan nasıl kanki lerin var senin arkadaşım yaa ;D ;D

Ben senin sekiz dairene laf ediyor muyum, ne karıştırıyon yatı katı ;D ne alakası var, saldıracak bişi bulamadın, ona mı sardın ;D kayıkçı demeye mi getiriyon ;D

varyemez ;D

JAMES BROWN' Alıntı:
.he bide böyle bir şey var ile gel gelcek tanıycan ne yapıcan sen bu yaşına kadar anlaşıp sevebileceğin bir arkadaş bulamadınmı kendine he bulamadın diyelim bula bula alpaslanı mı buldun haydeeeeeeeeeeeee.........ille gel nolur gel karşı cinsimden birine bile bu kadar gelsin diye ben baskı ve ağız yapmadım ya ??? ??? ??? ??? ???

JAMES BROWN' Alıntı:
AYHAN ABİ SENDE GELSENE ÇANAKKALEYE ,BENZİN PARANIN YARISI BENDEN SÖZZZZZZZZ
dakaltan' Alıntı:

Bakın millet şaka maka Çankkale pek uzak değil. Gelin orada bir arada olalım. Sonra Deniz sen ister İstanbul'adön ister benle devam et aşağıya doğru. Ayhan'da gelsin ama o dönsün aynı gün Bursa'ya ... Nasıl fikir ciddiyim....

ayhanbursa' Alıntı:
.he bide böyle bir şey var ile gel gelcek tanıycan ne yapıcan sen bu yaşına kadar anlaşıp sevebileceğin bir arkadaş bulamadınmı kendine he bulamadın diyelim bula bula alpaslanı mı buldun haydeeeeeeeeeeeee.........ille gel nolur gel karşı cinsimden birine bile bu kadar gelsin diye ben baskı ve ağız yapmadım ya ??? ??? ??? ??? ???

Benzinle ilgili mesajını okumadın herhalde sen Oktay'ın. (Kemancı diyicem bundan sonra, madem herkesin bir lakabı var, ayrı kalmasın) ;D İstim arkadan geliyor sende ;D

ayhanbursa' Alıntı:

Kıskanma şerefsiz.. Adam sanada gel diyor. Hatta pinti olduğunu yedi cihan duyduğu gibi oda duymuş benzin parası bile teklif ediyor. Oktay bu yüzsüzdür alır ha. Nezaketen teklif etmişsindir sen ama bilki o gelir elinde hesap makinasıyla hatta benimkinin gaz ayarı bozuk 600 lira yakıyor falanda diyip komple gidiş gelişi beleşe getirir... ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Bakın millet şaka maka Çankkale pek uzak değil. Gelin orada bir arada olalım. Sonra Deniz sen ister İstanbul'adön ister benle devam et aşağıya doğru. Ayhan'da gelsin ama o dönsün aynı gün Bursa'ya ... Nasıl fikir ciddiyim....

Kanka iyi diyon da benim sınav pazar günü. Hafta başından itibaren de ay sonu gelmeden halletmem gereken işler var. Ama yine de bir kastırayım. En azından Edirne'ye gelmek istiyorum. Horozla tanışırız. Ayhan'ı tanıyıp ne edecem ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Kıskanma şerefsiz.. Adam sanada gel diyor. Hatta pinti olduğunu yedi cihan duyduğu gibi oda duymuş benzin parası bile teklif ediyor. Oktay bu yüzsüzdür alır ha. Nezaketen teklif etmişsindir sen ama bilki o gelir elinde hesap makinasıyla hatta benimkinin gaz ayarı bozuk 600 lira yakıyor falanda diyip komple gidiş gelişi beleşe getirir... ;D

Alparslan abi ne yapalım XJ ci düşmanı na ççıkmasın adımız sonra ;D artık km de 700 yaksın razıyım yani :p

alpaslanepli' Alıntı:

Tam ben de onu diyecektim, lafı ağzımdan aldın. Hay Ayhan ağzını öpsün ;D

dakaltan' Alıntı:
Kanka iyi diyon da benim sınav pazar günü. Hafta başından itibaren de ay sonu gelmeden halletmem gereken işler var. Ama yine de bir kastırayım. En azından Edirne'ye gelmek istiyorum. Horozla tanışırız. Ayhan'ı tanıyıp ne edecem ;D

Tabi durumları bilemem ama ben derim ki Edirne şurası Çanakkale de ahada şurası. Sabah çıkıp akşama kadar Edirne'de ibraaam'ı dövsek ;D akşam geç vakit çanakkaleye geçsek bir gece kalıp tam gün bir gündüz geçirsek yeter bile. Yani bir gece iki gündüzle işi bitiririz. Sen bi daha bir hesapla kitapla derim. Sonra aşağılara doğru ineceğim bir başıma. Yakın yerlerde bir arada olalım bari..

JAMES BROWN' Alıntı:
AYHAN ABİ SENDE GELSENE ÇANAKKALEYE ,BENZİN PARANIN YARISI BENDEN SÖZZZZZZZZ
.yazmıycaktım düşündüm ama kızdım şaka hoşuma gitmedi belki kıralacaksın ama

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR