alillah
Yeni Üye
Kusura bakmayın cahilliğimden olsa gerek forumlarda yeni bir başlık açmadan yeni almış olduğum 2006 model daha önce tüp takılmamış 2.0 JLX-AL aracım için uyumlu LPG markası ve LPG işlemi ile ilgili her türlü bilgi arayışımda açtığım hiç bir konuda tam bir bilgi bulamadığım için (belki benim tecrübesizliğim) SADECE ve SADECE 2.0 JLX-AL modeli için vereceğiniz her türlü 2.0 JLX-AL LPG ve genel tavsiye ve tecrübeleriniz için bu başlık adı altında bir konu açmak zorunda kaldım.
Vitara almadan önce satmış olduğum Honda HRV aracımın gerek facebooktan gerek wathsapp grubunda inanılmaz bir yardımlaşma ve aile tadında arkadaşlıklar edindim. Aynı ortamı yeni almış olduğum ve sadece 2.0 jlx-al Model Vitara kullanıcılarının olduğu bir ortamda da yaşamak istiyorum. Böyle bir grup var mı? Yoksa en azından bu sitenin forum sayfasında sadece 2.0 JLX-AL başlığı altında bir konu ve ortam oluşturabilir miyiz?
Ayrıca aracım için LPG uyumlu mu?
En uyumlu marka/model Lpg kiti hangisi?
Sıkıntısız veya En az sıkıntı için yapmam gerekenleri tecrübelerinizle paylaşabilir misiniz?
Vitara almadan önce satmış olduğum Honda HRV aracımın gerek facebooktan gerek wathsapp grubunda inanılmaz bir yardımlaşma ve aile tadında arkadaşlıklar edindim. Aynı ortamı yeni almış olduğum ve sadece 2.0 jlx-al Model Vitara kullanıcılarının olduğu bir ortamda da yaşamak istiyorum. Böyle bir grup var mı? Yoksa en azından bu sitenin forum sayfasında sadece 2.0 JLX-AL başlığı altında bir konu ve ortam oluşturabilir miyiz?
Ayrıca aracım için LPG uyumlu mu?
En uyumlu marka/model Lpg kiti hangisi?
Sıkıntısız veya En az sıkıntı için yapmam gerekenleri tecrübelerinizle paylaşabilir misiniz?