Sadece 2.0 Grand Vitara Jlx-al Için Lpg Tavsiyesi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alillah Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,858

alillah

Yeni Üye
Mesajlar
1
Tepkime Puanı
0
Kusura bakmayın cahilliğimden olsa gerek forumlarda yeni bir başlık açmadan yeni almış olduğum 2006 model daha önce tüp takılmamış 2.0 JLX-AL aracım için uyumlu LPG markası ve LPG işlemi ile ilgili her türlü bilgi arayışımda açtığım hiç bir konuda tam bir bilgi bulamadığım için (belki benim tecrübesizliğim) SADECE ve SADECE 2.0 JLX-AL modeli için vereceğiniz her türlü 2.0 JLX-AL LPG ve genel tavsiye ve tecrübeleriniz için bu başlık adı altında bir konu açmak zorunda kaldım.

Vitara almadan önce satmış olduğum Honda HRV aracımın gerek facebooktan gerek wathsapp grubunda inanılmaz bir yardımlaşma ve aile tadında arkadaşlıklar edindim. Aynı ortamı yeni almış olduğum ve sadece 2.0 jlx-al Model Vitara kullanıcılarının olduğu bir ortamda da yaşamak istiyorum. Böyle bir grup var mı? Yoksa en azından bu sitenin forum sayfasında sadece 2.0 JLX-AL başlığı altında bir konu ve ortam oluşturabilir miyiz?

Ayrıca aracım için LPG uyumlu mu?
En uyumlu marka/model Lpg kiti hangisi?
Sıkıntısız veya En az sıkıntı için yapmam gerekenleri tecrübelerinizle paylaşabilir misiniz?
 

Etiketler
için
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,981
Mesajlar
1,526,747
Kayıtlı Üye Sayımız
166,731
Kaydolan Son Üyemiz
cnrdmr

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst