Safranbolu, Amasra ve Akçakoca Konaklamalı Gezim İçin Otel Tavsiye Eder misiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kyaz75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,674

kyaz75

Kamp III
Yer
ankara
10 temmuz günü Ankaradan yola çıkacağım ve Safranbolu Amasra Akçakoca Şile dolaşarak istanbula geçeceğim yolda eşim ve 4 yaşındaki kızımla arabada kalmayı düşünmüyoruz bu yüzden otel motel pansiyon vb gibi konaklama yerlerinde kalmış arkadaşların taviyelerini bekliyorum şimdiden teşekkürler

Etiketler
Ynt: Safranbolu Amasra Akçakoca Konaklamalı Gezim için Otel Tavsiye Eder Misiniz?

Sn kyaz75 Amasra için Seymen oteli tavsiye ederim bir kaç kez kaldım temiz ve fiyatı uygun sabah kahvaltı veya akşam oturmak için terası çok güzel. Mustafa amcanın balık lokantasında mutlaka balık ve salatanın tadına bakın Akçakoca için isterseniz öğrenebilirim çünkü orda kaldığımız oteller 4* idi nezih ve temiz otelleri araştırabilirim.
İyi tatiller;
Amasra Seymen otel
M.cemil SEYMEN
tel:0378 315 34 86
www.seymenotel.com

Ynt: Safranbolu Amasra Akçakoca Konaklamalı Gezim için Otel Tavsiye Eder Misiniz?

Adnan ağabey çok teşekkür ederim güzelcehisar için de bir tavsiye aldım ikisinede mail attım yarın büyük ihtimalle arar detaylı bilgi alırım

akçakoca için de tavsiye verirseniz memnun olurum

Merhabalar. Öncelikle hayırlı yolculuklar dilerim.

Safranbolu'nun tarihi mekanına uygun kişi ve mekanlarda kalmanızı öneririm. Bunun için önereceğim yer Tabağ Ahmet Bey Konağı'dır. Sahibi olan Cengiz Sarıtunç da oldukça cana yakın ve misafirperver biridir. http://tabagahmetbeykonagi.com/ adresinden bilgi alabilirsiniz.

Eğer giderseniz selamlarımı da iletirseniz sevinirim.

Kadir sana hayırlı yolculuklar Safraboluda kalacaksan mutlaka tarihi konaklardan birinde kal tabi hesap durumunu bilmiyorum,o konaklarda defalarca kaldım hele bir tanesinde saat kulesininaltında bir konaktı adını hatırlamıyorum yerden döşekli sabaha kadar araba kullandıktan sonra konağa vardık çekime başlamadan 2 saatlik vaktimiz vardı önceden ayrılan yerimize gittik 2 saate yakın uyuduk,sanki 8 saat uyumuş kadar dinlenmiş olarak kalkmıştık 3 kişiydik ve üçümüzde aynı şekilde dinlenmişdik bunda ahşabın sağlıklı yapısı nem olmayışı büyük etken,umarım güzel bir gezi olur sizin için.

kesinlikle tavsiye ediyorum

safranboluda kadıoğlu konaklarında da kalabilrisin sahibinin ismi güray her şekilde yardımcı olur

hatta gitmişken vallla kalyonunada gidebilirsin

amasraya daha sonra :smiley:

bugün güzelcehisar hisar pansiyon (http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8913.msg47998#msg47998) ve seymen otelle görüştüm ikisinde de 1er gün kalmak niyetindeyim geliş tarihimi safranboludan arayıp 1 gün önceden haber vereceğimi söyledim sorun olmaz dediler safranboluyla henüz görüşmedim güzel bir yerde kalıp safranboluyu doyasıya gezmek istiyorum

yaybek' Alıntı:
Kadir sana hayırlı yolculuklar Safraboluda kalacaksan mutlaka tarihi konaklardan birinde kal tabi hesap durumunu bilmiyorum,o konaklarda defalarca kaldım hele bir tanesinde saat kulesininaltında bir konaktı adını hatırlamıyorum yerden döşekli sabaha kadar araba kullandıktan sonra konağa vardık çekime başlamadan 2 saatlik vaktimiz vardı önceden ayrılan yerimize gittik 2 saate yakın uyuduk,sanki 8 saat uyumuş kadar dinlenmiş olarak kalkmıştık 3 kişiydik ve üçümüzde aynı şekilde dinlenmişdik bunda ahşabın sağlıklı yapısı nem olmayışı büyük etken,umarım güzel bir gezi olur sizin için.
teşekkür ederim yusuf tamda benim istediğim öyle birşey yoksa safranboluyu günübirlik gezer geçerdim

murat bey ve sn metal yıldız tavsiyeniz için teşekkür ederim mutlaka değerlendireceğim

Safranboluda http://www.cincihan.com/ tavsiye ederim tamamen doğal restore edilmiş...Hatta fasıl eşliğinde birde akşam yemeğini kaçırmayın derim...
Amasrada ise http://www.kirazlarotel.net/amasra/ mükemmel şehir merkezine biraz uzak ama doğa ile iç içe tavsiyederim... ;)

amasrada huzur pansionda kalmıştık,deniz kenarı güzel bir yer
ali orhan
iskele cad.no 8
0378 315 10 82

resimde pembe boyalı üçgen çatılı bina huzur pansiyon,giderseniz ki dolu olma olasılıgı çok ankaradan ferdane grupla gelmişti derseniz belki tanır

amasra 24 haziran 2007 123.jpg

Akçakoca için
Pansiyon olarak: Bahar pansiyon şehir merkezinde tel: 0380 611 66 55
Otel olarak Akçakoca otel xxxx 0380 611 45 25
kyaz75' Alıntı:
akçakoca için de tavsiye verirseniz memnun olurum

ferdane gül' Alıntı:
amasrada huzur pansionda kalmıştık,deniz kenarı güzel bir yer
resimde pembe boyalı üçgen çatılı bina huzur pansiyon,giderseniz ki dolu olma olasılıgı çok ankaradan ferdane grupla gelmişti derseniz belki tanır
çok teşekkür ederim ferdane hanım güzelcehisar hisar pansiyonda ( http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8913.msg47998#msg47998 )karar kıldık eşimle

mezeci_67' Alıntı:
Akçakoca için
Pansiyon olarak: Bahar pansiyon şehir merkezinde tel: 0380 611 66 55
Otel olarak Akçakoca otel xxxx 0380 611 45 25
maddi olarak biraz daha çıkabilirim sanırım

Yolunuz çok uzamayacaksa geziye Sinop'tan başlayıp İnebolu ve Kastamonu'yu da görmenizi tavsiye ederim...
Ilgaz dağları bu mevsimde harikadır...

drares' Alıntı:
Yolunuz çok uzamayacaksa geziye Sinop'tan başlayıp İnebolu ve Kastamonu'yu da görmenizi tavsiye ederim...
Ilgaz dağları bu mevsimde harikadır...
teşekkür ederim haşmet bey zamanımız kısıtlı sadece 7 gün kesin olmamakla birlikte rezervasyonları yaptırdık konaklama listemize ağvayı da ekledik burası içinde tavsiyelerinizi bekliyorum istanbullular iyi bilirler ben hiç gitmedim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR