Sağ Ön Lastiğim Patladı

veteriner' Alıntı:
Kaldırıma çarpma veya çukura düşme olmadan hasar sebebini böyle göstermek?
o konuda haklısınız. ;) benim anlattığım sigortacı isterse lastik parasını sigorta şirketinden alabilir. yani kasko poliçesi lastik parası vermez diye bir kural yok.

Etiketler
Şimdi anlayamadığım şey şu;
Aracın 300-1500 vs km olmasının (yeni alınmış ve az km kasıt) lastiğin patlamasına sebep olmamasımı lazım?

yavuz-çelikel' Alıntı:
Aracın 300-1500 vs km olmasının (yeni alınmış ve az km kasıt) lastiğin patlamasına sebep olmaması mı lazım?
Keşke "Şimdi anlayamadığım şey şu; Aracın 300-1500 vs km olmasının (yeni alınmış ve az km kasıt) lastiğin patlamasına sebep olmaması mı lazım?"demeseydiniz.
Tabi abi yesyeni aracın tekeri patlamamalı, patlarsa imalat hatasıdır, hani capon - amerikan eskisi 10-15 yaşında araçların tekeri olsa neyse ne?

Ynt: Sağ Ön Lastiğim Patladı

ali şen' Alıntı:
bi şey gelmez dustercılar aştı bunları ;D ;D ;D herkes istediğini yazsın ;D ;D ;D
YAVUZ BEY hayırlı ramazanlar
cümleten tüm arkadaşlarada hayırlı ramazanlar sahurlar dilerim :smiley:
Tek teker Ali kardeşim bimukabele. Selamlar.

dopamin' Alıntı:
Sıfır dusterden bahsediliyor abdullah kendi başına nasıl patlar kesin biri bişey sokmuştur lastiğe
:smiley::smiley::smiley::smiley:Antidusterci değilim ama mantığı çözemedim.Lastik nasıl patlar yahu.....

Ynt: Sağ Ön Lastiğim Patladı

yavuz-çelikel' Alıntı:
Aracın 300-1500 vs km olmasının (yeni alınmış ve az km kasıt) lastiğin patlamasına sebep olmamasımı lazım?

Aracım yok. Bu işlerden hiç anlamam.
Lakin yeni bir araçta ki lastiklerinde yeni olması gerekmez mi.?

Ortada lastik parçalayan materyal görünmediğine göre lastikte üretim hatası olması mümkün.
Türkiye de satışa sunulan her türlü malzemenin 2 sene garanti kapsamında olduğunu da göz önüne alırsak lastiklerinde bu kapsama girmesi gerekmez mi.?

Arkadaşımız bu durumu lastik kalitesi - üretim hatası bakımından araştırmalı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR