bigalı Kamp II Mesajlar 307 Tepkime Puanı 0 Yer çanakkale 26 Mar 2012 #17 Ynt: Sahibinden bakımlı ve orjinal 2.0 HDİ jlx vitara İyi dilekleriniz için teşekkürler.Ben sorunsuz bir şekilde kullandım aracı inşallah Cenk beyde sorunsuz uzun yıllar keyifle kullanır
Ynt: Sahibinden bakımlı ve orjinal 2.0 HDİ jlx vitara İyi dilekleriniz için teşekkürler.Ben sorunsuz bir şekilde kullandım aracı inşallah Cenk beyde sorunsuz uzun yıllar keyifle kullanır
osman_vip90 --- Antalya --- Mesajlar 452 Tepkime Puanı 1 Yer İSTANBUL 26 Mar 2012 #18 Ynt: Sahibinden bakımlı ve orjinal 2.0 HDİ jlx vitara Alana da satana da hayırlı olsun
I isobel Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 0 26 Mar 2012 #19 Ynt: Sahibinden bakımlı ve orjinal 2.0 HDİ jlx vitara hayırlı olsun darısı başıma
sisdagili61 Zirve Mesajlar 2,791 Tepkime Puanı 25 Yer Beşikdüzü, Trabzon ve Çanakkale 26 Mar 2012 #20 Ynt: Sahibinden bakımlı ve orjinal 2.0 HDİ jlx vitara Alanada satanada hayırlı olsun, Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Ynt: Sahibinden bakımlı ve orjinal 2.0 HDİ jlx vitara Alanada satanada hayırlı olsun, Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.