sahibinden satılık orjinal 4x4 FORD RANGER

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaptan_11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,187
Ynt: sahibinden satılık orjinal 4x4 FORD RANGER

hekimdağ' Alıntı:
Bence siz fiyatınızı gözden geçirin derim.Araca diyeceğim yok.Hayırlı satışlar...
fiyatın normal olduğunu düşünüyorum.siz malum sitedeki şantiye araçlarıyla kıyaslıyorsunuz herhalde.benim aracım alıp kullanmak isteyene.sanayide vakit geçirmek isteyen daha ucuzuna baksın sorun yok.yinede uyarınız için teşekkürler.

Etiketler

Merhaba Abdullah bey,
Ford keyif işidir.İki türlü müşteri vardır, biri zevkini tatmin etmek ve çevresine bak ben bu aracı beğenmedim diye birşeyden anlarmış gibi görünmek, diğeri zaten satıcı ne yaparsa yapsın eğer o malı istiyorsa satın alır.
Kendimden bir örnek; bana (2009 Hirader ful ve fuar aracıydı ilk sahibiydim) satmam gerekti bazı galericiler 25.000TL den fazla etmez dediler ben malum siteye 35.000TL ilan verdim ve o galerici beni arayıp 30.000TL ye bırak bana dedi vermedim 35.000TL ye biniciye verdim güle güle kullansın.
O nedenle aracını ihtiyacı olan vede bilen alır bence aceleye gerek yok.Tekrar hayırlı satışlar diliyorum.
Türkülerle kelın, sağlıkla kalın.

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba Abdullah bey,
Ford keyif işidir.İki türlü müşteri vardır, biri zevkini tatmin etmek ve çevresine bak ben bu aracı beğenmedim diye birşeyden anlarmış gibi görünmek, diğeri zaten satıcı ne yaparsa yapsın eğer o malı istiyorsa satın alır.
Kendimden bir örnek; bana (2009 Hirader ful ve fuar aracıydı ilk sahibiydim) satmam gerekti bazı galericiler 25.000TL den fazla etmez dediler ben malum siteye 35.000TL ilan verdim ve o galerici beni arayıp 30.000TL ye bırak bana dedi vermedim 35.000TL ye biniciye verdim güle güle kullansın.
O nedenle aracını ihtiyacı olan vede bilen alır bence aceleye gerek yok.Tekrar hayırlı satışlar diliyorum.
Türkülerle kelın, sağlıkla kalın.
[/quote
niyazi bey çok teşekkürler desteğiniz için.bende aynı sizin gibi düşünüyorum.zaten fiyatın fazla olduğunuda zannetmiyorum.acelem yok.rahatlık konfor ve güç isteyen bu parayı vermeli diye düşünüyorum .tekrar teşekkürler.

kaptan_11' Alıntı:
fiyatın normal olduğunu düşünüyorum.siz malum sitedeki şantiye araçlarıyla kıyaslıyorsunuz herhalde.benim aracım alıp kullanmak isteyene.sanayide vakit geçirmek isteyen daha ucuzuna baksın sorun yok.yinede uyarınız için teşekkürler.
bu aracin 1yilik vergisi nekadardir .....

Merhabalar Abdullah bey,
Bakın size bir arkadaş hatırlatması, kim olursa olsun bu araba nekadar yakar, motoru nekadar gider, vergisi nekadar, lastiği kaç para gibi soran olursa bilmiyorum deyin.Ben öyle yapıyordum.Daha 32.000 km deki aracıma bu arabanın motoru kaç km yapar diye sordu Çanakkale pazarında birisi bende "hayır kardeşim sana ve seningibilere satılık malım yok uzaklaş arabamın yanından" dedim.
Zaten sizde biliyorsunuz bu türdeki arabaları bilenler alırlar vede ne sormaları gerektiğini bilip onu sorarlar.
Hayırlı müşteriler diliyorum.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri