Sahibinden Tertemiz Disko

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MERTMAK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,015

MERTMAK

Yeni Üye
Selam arkadaslar aracım çok temızdır trıger setı baskı balata yag suyu vsvs har seyıyle muayyer bır araçtır ve ıhtıyaçtan dolayı satılıktır saygılar sahıbınden com da fıyat 20000 tl dır gezenbılır uyelerıne ozel fıyat olarak 19000 bın tl dır saygılar ılgılı kısı aydın karaman gsm 05438921198

Etiketler

Ynt: Sahibinden Tertemiz Disko

98-99 model verdiler geçen sanayide 20'ye V8'di. Dizeller daha pahalıdır heralde...

sahıbınden.comdakı ılan no 18113656.araç 97 model mpı 2000 motor kılıma hıdrolık dıreksıyon elektırıklı cam çıft sanruf 7 koltuklu lpglı yenı muayne yapıldı bu arada goktug bey guzel geyık yapmıssınız bu konuda bayaga basarılı ve profsunuz galıba

Teşekkür ederim. Geyik olmuşken şu konu başlığını "sahıbınden teryteemız dısko " düzgün yazarsanız. Sizde prof izlenimi verebilirsiniz. Zor değil yani..

ilanlarınızı verirken ilan detaylarını burdada yazmadan sadece aracın adını söylemekle başka nasıl bir yorum beklerdinizki haklı olarak sizin ilan geyige baglanır ilan verirken aracın bir resmini ekleseniz özellikleriyle bazı detaylarını belirtseniz daha mantıklı olurdu

Arkadaşlar bu kadar Jeepcinin Land ilanında ne işi var ;D bende teri temiz disco görünce Landcılar bişi buldu sandım geldim ::smiley: Yavuz abi nerde yaw kurtarma operasyonumu düzenliyor "discovery channel" için?

ya arkadaslar adamı zorla ofrooad cı yapmaya çalışıyorum sız de masallah ıyı karşılamıssınız varmı baska yorum yapmak ısteyen

paşalı arkadaş eminim buraya katılan herkeste bir iyiniyet vardır ki aynı konuda buluşuyoruz.arkadaşı off road ile tanıştırman güzel de.keşke ilk mesajlar tanışma vs.diyaloglar olsa da gezenbilir.com sadece bir ilan verme sitesi gibi algılanmasa.tşk.

yeni bir Land Rover 'ci olduğumdan merakımı gidermek için verilen linkteki ilan numarasını kontrol ettim. çok aydınlatıcı ne bir resim ne bir açıklama görebildim.bilginize .sadece açıklamalar kısmında yapamayacağı çıkamayacağı yer yookkkkkkkkkk gibi bir yazı var....

dikkat dikkat:smiley:)) bu araba değil.uçak değil canavar canavar...düz yolda gitmez çıkmam demez...verirsen gazı atarsan benzini fizana götürü valla:smiley:)) duduk duymadık demeyin padişah fermanudur..arabayı görmeye özellüklerine dair soru sormaya hacet yoktur...herkim ki sora tiz boynu vurula:smiley:))

arkadaşlar..özellikle benim gibi yeni olanlar lütfen bu ailenin tüm yazdıklarını okuyun...sıkılmazsınız emin olun..sonrasında nasıl msj yazılır nasıl ilan verilir çok kolay öğrenebiliriz..
birilerinin kalbini kırmak değil niyetim..yanlışlarım için özür şimdiden:smiley:)

hepinize saygılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR