en azından davet ettim pc vardı yanımızda orada çay içerkende resim yükleyebilirdik. ben o gece yükledim fotoları.sıcagı sıcagına 60 fotoyu yapıştırdım.küçültme işi ugraştırıyo biraz şuan çektiginiz eziyeti düşünemiyorum.ellerinize saglık
Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010)
bende fotograflarda bittik arkadaslar..umarım begenmişsinizdir...bu güzel organizasyon için başta hakan arkadasım ve leylaya sonrada katılan dostluğunu bizden esirgemeyen tüm katılımcılara cok tesekkürler...baska organizasyonlardada görüsmek dileğiyle...umarım bu gezi sadece bir baslangıc olur...
dr hocam yaparız buluruz bir ortasınıda radyasyon olayını paylaşıyoruz bir an bile resimlerini bırakmadan bekledim keşke sende arada bi cekseydin benimgibi radyasyon savar aslan sütü yerçekiminide ortadan kaldırıyor hafif hafif uçuyosun bak resimdede çıkmış .ellerine gözlerine sağlık. ;D
bircanefe' Alıntı:
bende fotograflarda bittik arkadaslar..umarım begenmişsinizdir...bu güzel organizasyon için başta hakan arkadasım ve leylaya sonrada katılan dostluğunu bizden esirgemeyen tüm katılımcılara cok tesekkürler...baska organizasyonlardada görüsmek dileğiyle...umarım bu gezi sadece bir baslangıc olur...
Baran 54' Alıntı:
adaşım daha 50 lık yapmıştım düsünsene 70 lık yapınca neolur bana . ;Dkanka yer çakimi nedir ya nasa benim peşimde . ;Ddr hocam yaparız buluruz bir ortasınıda radyasyon olayını paylaşıyoruz bir an bile resimlerini bırakmadan bekledim keşke sende arada bi cekseydin benimgibi radyasyon savar aslan sütü yerçekiminide ortadan kaldırıyor hafif hafif uçuyosun bak resimdede çıkmış .ellerine gözlerine sağlık. ;D
hakanım cözdün sende işi 5 kıloya tamam iş .beni guldurdun ya orda olan konuyu inceleyen herkez gülsün ihşallah . ;D şimdi resimleri kaydetcem biraz daha işim var sonra muhabbette görüşürüz.
Değerli arkadaşlar gelen mesaj dolayısıyla artık gözlerim yoruldu eminin sizinkide öyledir katılan tüm arkadaşlara saygılar teşekkürler katılmak isteyipte gelemeyen arkadaşlarda bir dahaki sefere hep beraber olmak dileğiyle
öncelikli olarak sayın coo pilotum Dr.Bircan yarıcı Gurubumuzun kaza zede ablası Leyla ablam ve Kardeşim murat çetin ve ismini s
Bircan Hanım bu gezi kadar bu gezide paylaşılan herşeyin ölümsüzleştirilmeside önemliydi bu zor işi de siz gerçekleştirdiniz.Emeğiniz ve katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz.Görülen o ki off road gezilerimiz bundan sonra daha da keyifli olacak.Tekrar teşekkürler....
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suç işlemiş sayılırmıyım acaba;buradan kopyalayacağım fotoğraflar var.Bircan Hanım Telif istemezsiniz herhalde değil mi?
fiyatta anlasırız serkan
zaten o donma tehlikesi atlattıgın gezideki fotograflara bayıldım...
hepinize ben tesekkür ederim istediğim gibi olmadı pek ama ilk gezi acemiliği diyelim..umarım daha zorlu parkurlarda daha keyifli fotograflarımızda olur...
sinan54' Alıntı:
ah bircan hanım hani benim asıl fotoğraf ben onun sayesin de vitara alacaktım :'( :'(