Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010)
Paylaşım ve görüntüler için teşekkürler. Fotolarda Antalya plakalı vitara gördüm, Antalyalılar fazla alışkın değildir kara ve soğuk havaya, dikkat edin, iyi bakın üşütmesin oralarda. Selamlar.
Mustafad' Alıntı:
Paylaşım ve görüntüler için teşekkürler. Fotolarda Antalya plakalı vitara gördüm, Antalyalılar fazla alışkın değildir kara ve soğuk havaya, dikkat edin, iyi bakın üşütmesin oralarda. Selamlar.
Mustafad' Alıntı:
Doğrudur hocam, benim araçta JLX ve aynı kasa, benzer parkurlarda bende kullanıyorum, yüzümü hiç kara çıkarmadı. Memleketimin plakasını taşıdığı için latife yapmak istedim sadece. Selamlar.
Sosder'in katılımı,off road'u ve doğayı sevenlerin sıcak ilgisi ve desteği bizleri daha da cesaretlendirdi.Bu tür etkinliklerin devam etmesi temennisi ile kendi adıma,diğer arkadaşlarda katılacaktır; bir kez daha herkese teşekkür ederim.