Sakarya Ayyıldız ile Bileşim AŞ. ; Yörükyeri - Sülüklü Göl Geçişi (12 Kasım 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,588
Ama Köroğlu tepesi civarında çok sis oluyor ve ani bastırıyor.........Bunu da dikkate alalım derim........................Bir de Mart Nisan oralar zevksiz olur.......Çok sulak bir yer........Çamur cam macunu kıvamında.................
Aralık çıkmadan bir proje yapalım da vitamini alalım.....Bünye gıdasız kaldı yahu.........
Abant -Sinekli yaylası veya Bulanık yaylası diyorum......Tamamen orman içi karda yürüyüşten müteşekkil.............Vakit kalırsa verici istasyonu diyorum............1700 mt. civarı...........

Etiketler
tommycan' Alıntı:
Ama Köroğlu tepesi civarında çok sis oluyor ve ani bastırıyor.........Bunu da dikkate alalım derim........................Bir de Mart Nisan oralar zevksiz olur.......Çok sulak bir yer........Çamur cam macunu kıvamında.................
Aralık çıkmadan bir proje yapalım da vitamini alalım.....Bünye gıdasız kaldı yahu.........
Abant -Sinekli yaylası veya Bulanık yaylası diyorum......Tamamen orman içi karda yürüyüşten müteşekkil.............Vakit kalırsa verici istasyonu diyorum............1700 mt. civarı...........

Yapalım bekliyoruz.......Benim yazdığım köroğlu tepe zirvesi....kıbrısçık ilçesinin 1 km kuzeyinde belediyenin dağ evleri var ......Kuzeye devamla yaklaşık 10 km kadar ileride karadoğan yaylası (kamp yükü ile 2 saat te mesafede alınmış) Buradan zirve kuzeye devamla ilerleyip sırt bölgesinden batı yönünde 5.5 km.Kıbrısçık zirvesini yapan gruplar karadoğan yaylasında kamp atıp ertesi gün 5.5 km ile zirve yapmışlar.Bir kayıtlara göre zirveyi 2400 m. başkasına görede 2499 m. vermişler.Köroğlu zirvesi önerim bahar ayı tamamen zirve için önerim.KIŞ KAMP ı için seni bekliyoruz...........

2013 Bahar :Bolu kıbrısçık/Karadoğan yaylası/Köroğlu zirve 2400 m.

Kıbrısçıktan belediye dağ evleri :1 km
Dağ evleri karadoğan yaylası kamp alanı 10 km
Kamp alanından köroğlu zirve 5.5 km

Google Earth verilerine göre.

Giden grupların gps verilerine ulaşamadım...

Nisan ayı gibi bölgeye bir keşif yapılacaktır...........

kıbrısçık yaylalar haritasÄÂÂ

karadoğan yaylası.Köroğlu zirve.jpg

ooo hep yazı yada laf kardeşim. yapın bir aksiyon...15-16 yada 22 - 23 aralık haftası olsun hatta derim...

Ynt: Sakarya Ayyıldız ile Bileşim AŞ. ; Yörükyeri - Sülüklü Göl Geçişi (12 Kasım 2012)

alperagat' Alıntı:
ooo hep yazı yada laf kardeşim. yapın bir aksiyon...15-16 yada 22 - 23 aralık haftası olsun hatta derim...

22-23 Aralık uygundur ........kadiiir.............Seni bekliyoruz.

Ynt: Sakarya Ayyıldız ile Bileşim AŞ. ; Yörükyeri - Sülüklü Göl Geçişi (12 Kasım 2012)

22 aralık haftasonu rezerv olmuştur.

Kadir abi abant gölüne kuş bakışı bakan tepede kamp yapalım. Sanırım Örencik - Dereköy yaylasıydı. ben uludağdaki minibüsü getirebilirim...6 kişilik oturma yeri ve arkada kocaman yer var doldurmak için :smiley:

Araç ticari ise kar lastiği takman gerekecek Alper'im........
22-23 aralık hafta sonunu okeyledim.........

Minibüs işi iyi olur Alper'im.....Tam kadro aynı araç olunca güzel muhabbet oluyor.....
iki araba veya fazlası biraz ayrımcılık gibi oluyor......hele arada "kıl" tabir edilen elemanlar varsa .............. ;D

tommycan' Alıntı:
Araç ticari ise kar lastiği takman gerekecek Alper'im........
22-23 aralık hafta sonunu okeyledim.........

Bileşim AŞ. ye zeval olmaz :smiley:))

22 aralik haftasi is icin bosnaya gitmem gerekiyor gibi tarih tam netlesmedi sizleri haberdar ederim. Bosna isi olmazsa minibus ve ben hazirim. Kar kastigi var diye biliyorum. Plmadi zincir kesin var. İstikamet neresi :smiley:

Bursa'da eskiden atarabacıları vardı.... Dörtyol ağzında kamçıyı kaldırdılar mı, ne olursa olsun geçecekler demekti.......
Ben de kamçıyı kaldırdım arkadaşlar.......İster gelin ister gelmeyin ben 22-23 aralık kış sezonunu açıyorum........... ;D
Yeni ciciler aldım test etmem lazım...........
Hasan hazır ol...........İşaretimle başlıyoruz............
Alper bırak şimdi Bosna'yı.............Ayarla işte......... ;D

tommycan' Alıntı:
Bursa'da eskiden atarabacıları vardı.... Dörtyol ağzında kamçıyı kaldırdılar mı, ne olursa olsun geçecekler demekti.......
Ben de kamçıyı kaldırdım arkadaşlar.......İster gelin ister gelmeyin ben 22-23 aralık kış sezonunu açıyorum........... ;D
Yeni ciciler aldım test etmem lazım...........
Hasan hazır ol...........İşaretimle başlıyoruz............
Alper bırak şimdi Bosna'yı.............Ayarla işte......... ;D

Bana her yol kış kamp 'ı.Hazır bekliyorum yeni cicilerim yok kendimi test edecem. ;D ;D ;D ;D

Hasan gel sen.her türlü test yapılır

%80 orda olacam. En gec sali sizi hberdar ederim...

Programi yapalim. İstanbuldan ne zaman cikiyoruz. Trafikte kar lastigi varmis buarada. Kimler geliyor.

1- alper
2- alper arkadas
3- alper arkadas

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR