Sakarya B.Ş Belediyesi - Maden Deresi ve Acarlar Longozu Gezisi (01 Mayıs 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,984
Ynt: Sakarya B.Ş Belediyesi - Maden Deresi ve Acarlar Longozu Gezisi (01 Mayıs 2011)

hasan110' Alıntı:
Herkeze teşekkürler selamlar.Bir kaç kez gitmeme rağmen ilk defa dere içinden dönüş yaptım valla süper oldu ne diyeyim .Gır gır şamata ,düşenler,ayakkabısını düşürüp suya kaptıranlar ne ararsanız vardı.Murat hocam benim pc pelt durumda gps deilde GE ve kml,kmz dosyalarını arkadaştan indirtip eklerim.Sakaryamıza misafir gelen tüm dostları seve seve itina ile ;D gezdiririz başımızın üzerinde yeriniz var.Selamlar

Bu hafta Kuzuluk kaplıcalaraına gelip 4-5 gün kalmayı düşünüyoruz. Özel aracımızda var. Bu günlerde arada gitmek için kuzeye; Karasu, Akçakoca, Kefken, Melenağzıçayı, Ağva gibi yerleri araştırıyoruz. İki çocuklu küçük bir aile için en uygun nasıl bir plan yapabiliriz acaba? Kendin pişir kendin ye tarzı hoşumuza gidiyor. Plaj+Piknik imkanı çok iyi olur.

Ayrıca şu gpx dosyası harita gibi birşey çıkıyo sadece bende, yapamıyorum heralde.
Yardımlarınız ve paylaştığınız harika bilgilendirici resimler için teşekkür ederiz.

Etiketler
Ynt: Sakarya B.Ş Belediyesi - Maden Deresi ve Acarlar Longozu Gezisi (01 Mayıs 2011)

1-Sakarya Nehrinin Karadenize döküldüğü yerde Balık Yenip Karasu da denize girebilir.Yenimahalle' de sürekli taze balık olur...
2-Akyazı Altındere, Hendek Çamlıca'da Alabalık Yenebilir..Keremali Dağı etekleri güzel eser...
3- Sapanca'da Gölkenarı keyifli olur, yeme içme anlamında keyfinize uygun yerler mevcut...
daha detaylı bilgilere Sakarya topicinden ulaşabilirsiniz....selamlar...

TezzMertek' Alıntı:
Süpper parkur.

Gözüm kaldı.
Hasan bey borçlanıyorsunuz bana.
Yolum Sakarya ya düşerse bu parkuru geçmeme yardımcı olacaksınız ona göre.

Paylaşımlar için çok teşekkürler. Kaya altından geçen patika ve rotalara hayran kaldım.
Yılların verdiği doygunluk sebebi ile öyle kolay kolay rota beğenmediğimi de yazmış olayım.;D
Süper ya. Vakit olsa atla arabaya git Karasu ilçesine.

GPS dosyaları v arsa onları da rica edeyim lütfen.

Murat:.....Konunun üzerinden uzun zaman geçsede Bölgeyi gezecek arkadaşlar için elime yeni geçen GPS dosyalarını ve yol haritası ekliyorum :D

Sakarya Karasu Maden deresi yolu.jpg

Ekli dosyalar

• KarasuMadenDeresi.gdb
    3.3 KB · Görüntüleme: 329
  • KarasuMadenDeresi.kml
    14.2 KB · Görüntüleme: 309
  • MadenDeresiSelale (1).gdb
    436 bayt · Görüntüleme: 325
  • MadenDeresiSelale.gdb
    436 bayt · Görüntüleme: 311

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.