Ynt: Sakarya B.Ş Belediyesi - Maden Deresi ve Acarlar Longozu Gezisi (01 Mayıs 2011)
Bu hafta Kuzuluk kaplıcalaraına gelip 4-5 gün kalmayı düşünüyoruz. Özel aracımızda var. Bu günlerde arada gitmek için kuzeye; Karasu, Akçakoca, Kefken, Melenağzıçayı, Ağva gibi yerleri araştırıyoruz. İki çocuklu küçük bir aile için en uygun nasıl bir plan yapabiliriz acaba? Kendin pişir kendin ye tarzı hoşumuza gidiyor. Plaj+Piknik imkanı çok iyi olur.
Ayrıca şu gpx dosyası harita gibi birşey çıkıyo sadece bende, yapamıyorum heralde.
Yardımlarınız ve paylaştığınız harika bilgilendirici resimler için teşekkür ederiz.
hasan110' Alıntı:Herkeze teşekkürler selamlar.Bir kaç kez gitmeme rağmen ilk defa dere içinden dönüş yaptım valla süper oldu ne diyeyim .Gır gır şamata ,düşenler,ayakkabısını düşürüp suya kaptıranlar ne ararsanız vardı.Murat hocam benim pc pelt durumda gps deilde GE ve kml,kmz dosyalarını arkadaştan indirtip eklerim.Sakaryamıza misafir gelen tüm dostları seve seve itina ile ;D gezdiririz başımızın üzerinde yeriniz var.Selamlar
Bu hafta Kuzuluk kaplıcalaraına gelip 4-5 gün kalmayı düşünüyoruz. Özel aracımızda var. Bu günlerde arada gitmek için kuzeye; Karasu, Akçakoca, Kefken, Melenağzıçayı, Ağva gibi yerleri araştırıyoruz. İki çocuklu küçük bir aile için en uygun nasıl bir plan yapabiliriz acaba? Kendin pişir kendin ye tarzı hoşumuza gidiyor. Plaj+Piknik imkanı çok iyi olur.
Ayrıca şu gpx dosyası harita gibi birşey çıkıyo sadece bende, yapamıyorum heralde.
Yardımlarınız ve paylaştığınız harika bilgilendirici resimler için teşekkür ederiz.