Sakarya Dağcılık; Dikmen Köyü - Hendek Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gulsahkocaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,927
Ynt: Sakarya Dağcılık; Dikmen Köyü - Hendek Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009)

Hafif offroad öylemi tebrik ediyorum çok güzel görüntüler.. hafifse ağırı merak ediyorum!

Etiketler

Arkadaşlar çok güzel bir etkinlik olmuş.Orda olmayı çok isterdim mükemmel bir ortam

Allah Allah keyfe bak ya :smiley:
teşekkürler bu güzelliği görmemizde emeği geçen herkese :smiley:

Paylaşım için Teşekkürler.

Her mesaja 5 adetten daha fazla fotoğraf yerleştirmezseniz mesajlarınız çok daha hızlı açılır Gülşah hanım.

Bu arada konu başlığınıda verdiğiniz bilgiler doğrultusunda modifiye ediyorum.

İyi Çalışmalar

Gerçekten çok güzel görüntüler almışlar. Kendilerini tebrik ederiz. Kış aylarında konaklama imlanı varmı, yoksa günübirlik dönülüyormu?

Kış aylarında konaklama imkanı yaylada mümkün. Yayla evlerinde bir iki ev dolu olur genellikle. Günübirlik de yürüyüşle yaylaya köyden çıkabilirsiniz. Hendek Dikmen Köyü...

Baharda ilk yapılacak rotalar arasına ekledim ,utanarak.

:smiley: kesinlikle tekrar edilmeli...

bu konuda bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Eski bir paylaşımmış ama gene de nefis fotoğraflar...

Ben de 1998 senesinde almıştım bu yolu 6 kişilik minik bir ekip ile.

Korkunç kar vardı ama Dikmen Köyü'nün şirin muhtarı "Çıkarsınız siz, bizim ev boş ona girin, ben de yarın oğlanlarla kurban eti yollarım yanınıza!" diye gaz verince havaya girip sadece bir çift hedik ile tırmanmaya başlamıştık.
Zirveyi görmek mümkün olmadı tabii, yanımızda 2 yeni katılımcı olunca yol üstündeki yayla evlerinden birine girmek, orada gecelemek zorunda kalmıştık.
Gene de çoook güzeldi :smiley:

O güne ait hiç fotoğraf yok ne yazık ki elimde, sayfadakileri görünce altın bulmuş gibi oldum.
Süper...

Teşekkürler paylaşan arkadaşa

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR