KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Timur kardes,
çok haklısın.. ama benim açımdan baktığında alternatifi "son derece sıkıcı bir ankara seyahati" idi.. sayenizde, nefis bir seyahat oldu. tekrar çok çok teşekkürler hepinize, reha
Ynt: Sakarya - Hendek - Dikmen - Bolu - Abant Gölü Keşif Gezisi (20-22 Mayıs 2010)
serkanım ellerin ayakların dert görmesin fotolar ve ekip çok güzel , inşallah haziranın 20 sinden sonra oradayım ve güzergahınızı bende deneyeceğim inşallah müsait olursun o zamanlarda
Ynt: Sakarya - Hendek - Dikmen - Bolu - Abant Gölü Keşif Gezisi (20-22 Mayıs 2010)
Selamlar,
Timur beyin de belirttigi gibi, kayitlar 3 ayri GPS'e dagilmis durumda. Ben de sadece bir bolumu var. Hepsi biraraya gelince sizinle paylasirim. reha
Merhaba: Gezinizi harita ve pusula kullanarak yapıcaksanız Hendek e geldiginizde Serkan ı bulmanız yeterli olucakdır Harita üzerinde ben ve serkan size gerekli bilgileri veririrz. Sizin yolculuk zamanına kadar gps kayıtları hazır olmasada problem olmaz bölece .
:
Timur abi tadı damağımda kaldı bu rotayı bi daha deneyelim...Alternatif yollar kullanarak ama ....Hatta biraz daha çamur olsa daha da şık ve zewkli olur ne dersin?
tlgtfn' Alıntı:
Timur abi tadı damağımda kaldı bu rotayı bi daha deneyelim...Alternatif yollar kullanarak ama ....Hatta biraz daha çamur olsa daha da şık ve zewkli olur ne dersin?
tlgtfn' Alıntı:
evet aynen öle Tolga : Keremaliden başlayarak Ankara il sınırlarına kadar girelimmi Hafif Eskişehir taraflarına kayarak tabiki . Bu rota yı arkadaşlar ile beraber yapalım sonrası için bi keşif daha hazırlıyalım .
Hertürlü varım abi araç sayımız biraz daha fazla olursa çok daha zewkli olur diye düşünüyorum...Ben ve arabamın ve kalbimin mekanikeri ile uzman çavuş(defenderim ) birlikte hertürlü geziye varız....
bende harıl,harıl jeep aramaktayım.yakınbi zamanda bulursam balıklama atlıyacam bu geziye.55 doğumlu cj3 üzerinde yoğunlaştım.dur bakimm ne olacak hayırlısı.
son_kral_54' Alıntı:
bende harıl,harıl jeep aramaktayım.yakınbi zamanda bulursam balıklama atlıyacam bu geziye.55 doğumlu cj3 üzerinde yoğunlaştım.dur bakimm ne olacak hayırlısı.
bende senin bir bildiğin var diyor ve suzi'lerede bakıyorum.tabii sende kendine iyi bak dostum.moralini hiç bozma her daim.okadar cana yakın bir insansınki baksana platinler bile seni bırakmak istemiyor
son_kral_54' Alıntı:
bende senin bir bildiğin var diyor ve suzi'lerede bakıyorum.tabii sende kendine iyi bak dostum.moralini hiç bozma her daim.okadar cana yakın bir insansınki baksana platinler bile seni bırakmak istemiyor
yaa ufff çok güzel gezi olmuş yine kaçırdımm neyse yeni rotada olmak isterim , tolgaya katılmamak elde değil bir kaç fazla araba ve biraz daha fazla çamurla ballı börek olur bu bence.))