KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Sakarya Hendek Yaylaları - Karasu Kampımız (24-25 Temmuz 2010)
Paylaşımlar için çok teşekkürler.
Gerçekten güzel bir kamp etkinliği olmuş.
Yukarılara çıktıkça havanın soğuması normal ama ne güzel uyunmuştur o serin ve bol oksijenli havada.
Off off ne zamandır kamp yapamadım gitti.
TezzMertek' Alıntı:
Paylaşımlar için çok teşekkürler.
Gerçekten güzel bir kamp etkinliği olmuş.
Yukarılara çıktıkça havanın soğuması normal ama ne güzel uyunmuştur o serin ve bol oksijenli havada.
Off off ne zamandır kamp yapamadım gitti.
Orhan bey...
özlettin kendini.....
bazı zevklerimiz örtüşüyor hani.. :
sendeki vw transporterin aynı siyah rengini bende almıştım..5 ay kullandım..o kadar da masraf edip döşemiştim..gün süremeden iyi bir fiyat verdiler sattım..Eşim hala bana bu konuda " o kadar plan yaptım..bir yere gidip gezemeden sattın " der.. ;D
mdr' Alıntı:
Orhan bey...
özlettin kendini.....
bazı zevklerimiz örtüşüyor hani.. :
sendeki vw transporterin aynı siyah rengini bende almıştım..5 ay kullandım..o kadar da masraf edip döşemiştim..gün süremeden iyi bir fiyat verdiler sattım..Eşim hala bana bu konuda " o kadar plan yaptım..bir yere gidip gezemeden sattın " der.. ;D
Evet....bende sırf bu yüzden aldım caravelle'yi ..dışardaki çadıda kızlm ve yeğenim yattı biz araçta yattık..walla bende arada sana özenmiyor değilim.bununla her yere gidilmiyor..bir ara arkaya scooter koymuştum.. ama her zaman olmuyor ..ama genelde memnunum yağmurda kışta çadır derdinden kurtulduk..her mevsim gezebiliyoruz..buralardayım..kaybolmam..