KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Sakarya Hendek Zirvelerinde Gezi (9 Mayıs 2010)
veeeee istanbul dan misafirimiz Haldun abi ye de bizimle birlikte olduğu için çok teşekkürler..Başka gezilerde de bir arada olmak dileğiyle katılan tüm arkadaşlara bu güzel etkinlik ve ekip ruhu için bir kez daha teşekkür ederim..
bircanefe' Alıntı:
veeeee istanbul dan misafirimiz Haldun abi ye de bizimle birlikte olduğu için çok teşekkürler..Başka gezilerde de bir arada olmak dileğiyle katılan tüm arkadaşlara bu güzel etkinlik ve ekip ruhu için bir kez daha teşekkür ederim..
Bircan Hanım; ellerinize sağlık muhteşem fotoğraflar almışsınız, lutfen bu işten istifa etmeyiniz sizleri tanıdığıma çok memnun oldum gelecekte daha keyifli gezilerde birlikte olmak dileğiyle sevgiler,saygılar.
Sinan abi, eklenen fotoğraflar benim ve zeki'nin arkadaşı İsmail beyin kareleri, gezi dönüşü tüm fotoğrafları toparlayıp bircan hanıma teslim ettik. Siteye o ekledi. Yani gezinin ardından kalanlar bu kadar.
herkese teşekkür ederim, başka bir gezi programında devam ederiz.
grgphoto' Alıntı:
Sinan abi, eklenen fotoğraflar benim ve zeki'nin arkadaşı İsmail beyin kareleri, gezi dönüşü tüm fotoğrafları toparlayıp bircan hanıma teslim ettik. Siteye o ekledi. Yani gezinin ardından kalanlar bu kadar.
herkese teşekkür ederim, başka bir gezi programında devam ederiz.
Sinan abi bende Hakanda ve İsmailde fotograflar var ancak o kadar cok ki..Benzer görüntüleri yüklemek lafı fazla dolandırmamak için ben bir özet yapmaya çalıştım...Eğer istersen hepsini yüklerim ama bir haftada ancak yüklenir topikte dediğin gibi 100 sayfayı geçer