Bircan Hanım; ellerinize sağlık muhteşem fotoğraflar almışsınız, lutfen bu işten istifa etmeyiniz sizleri tanıdığıma çok memnun oldum gelecekte daha keyifli gezilerde birlikte olmak dileğiyle sevgiler,saygılar.bircanefe' Alıntı:veeeee istanbul dan misafirimiz Haldun abi ye de bizimle birlikte olduğu için çok teşekkürler..Başka gezilerde de bir arada olmak dileğiyle katılan tüm arkadaşlara bu güzel etkinlik ve ekip ruhu için bir kez daha teşekkür ederim..
sinan54' Alıntı:bircan fotoğraflar için çok teşekkürler yine harika fotoğraflar
şipşakçı hakan'dan ve zeki'nin arkadaşından da bekliyoruz
gezimize katılan ve gezi boyunca sabır gösteren, konvoyun güvenli halde yolculuğı için özveri gösteren bütün geziye katılan arkadaşlara teşekkürler
grgphoto' Alıntı:Sinan abi, eklenen fotoğraflar benim ve zeki'nin arkadaşı İsmail beyin kareleri, gezi dönüşü tüm fotoğrafları toparlayıp bircan hanıma teslim ettik. Siteye o ekledi. Yani gezinin ardından kalanlar bu kadar.
herkese teşekkür ederim, başka bir gezi programında devam ederiz.
Sinan abi bende Hakanda ve İsmailde fotograflar var ancak o kadar cok ki..Benzer görüntüleri yüklemek lafı fazla dolandırmamak için ben bir özet yapmaya çalıştım...Eğer istersen hepsini yüklerim ama bir haftada ancak yüklenir topikte dediğin gibi 100 sayfayı geçersinan54' Alıntı:fotoğraf çekenler çok olunca dedim bu topic 100 sayfayı bulur ;D ;D
sağolasın arkadaşım..güzel gezi olunca sonuçta iyi oluyor..rescueteam' Alıntı:bircan hanım elerinize sağlık resimler super