hahah güldürdün sabah sabah beni Allah ta seni güldürsün ;D
Murat abim kızmıyor ama sadece özeleştiri yapıyor o da kızmaz kimseye hele sana hiç kızmaz değil mi MURAT ABİİİİ
Ynt: Sakarya - Pamukova Yaylaları ve Kocaeli Yuvacık Offroad Gezisi ( 6-7 Mart 2010)
mrb Kocaeli-Yuvacığımızı bu kadar güzel resimlerle anlatdığınız için tşkler.Resimler çok harika hele bembeyaz karın içindeki o güzelim çicekler harika çıkmış.Tek bozan şey silah yakışmamış.Dilerim ne resimlerde nede hayatımızda silahlar olsun....En büyük silah bence kişinin kendisidir....
Ynt: Sakarya - Pamukova Yaylaları ve Kocaeli Yuvacık Offroad Gezisi ( 6-7 Mart 2010)
arkadaşlar bu silaha niye bukadar takıldı anlamıyorum kendimi katıl gıbı hıssettım kendimi bildim bileli canlı vurmadım bu benım hobim ha bide eğer rahatsızlık varsa o kışinin kendi problemı artı rahatsız olanlar arazide gece gunduz gezıyorlarmı bu malzeme dagda su kadar elzem selam
mrb ben öyle hissedesiniz diye yazmadım.İş icabı evet taşınabiliyor bazen hobi olarakda sevliyor benim 2 erkek kardeşimde olduğu gibi ve dağda,arazide fazla gezmiyorum ama şınu biliyorum dağa yada arziye çıkmaya gerek yok şehirde bence hele bu zamanda daha çok insanın korunmaya ihtiyacı var dağlar daha güvenilir oldu.iyi günler.