serkan şen
* SAKARYA *
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
İyi akşamlar,iyi tatiller...
Çamurunuz bol olsun.....
İyi akşamlar,iyi tatiller...
Çamurunuz bol olsun.....
Slm dündar nasılsın yayla havası alıyon galibadundaralp' Alıntı:KAr başladı hadi hayılır olsun yaylalarda 5 cm kar :=)
Bana sorarsan hiç kaçırma derim tadını çıkarmaya bak.Çaya beklerim kardeşimdundaralp' Alıntı:Sağol abi iyiyim sen nasılsın kusura bakma yeni yerine gelemedim henüz..Yayla havası alıyorum bol bol şu an akyazıdayım yayladan resimler geldi de çok güzel her an çıkabilirim :=)
dundaralp' Alıntı:KAr başladı hadi hayılır olsun yaylalarda 5 cm kar :=)
birkann' Alıntı:hangi yaylada kar var şuanda?
serkan şen' Alıntı:Az evvel Dikmende olduğu haberini aldım.Dündar da Acelle yaylasında olduğunu söylüyor...
dundaralp' Alıntı:BUgün taşkesti üzerinden abanta gittim çok güzel kar vardı yolda...Sultanpınarda ki kar eridi sanırım artık...Birkan arada karşılaşıyoruz sanırım yaylada akyazıdansın sen de sanırım..
birkann' Alıntı:profil resmimdeki aracı amcam kullanıyor bende vakit buldukça takılıyorum. amcam haftasonları durmaz değişik yollardan abanta inmeye çalışır. sizin aracı akyazıda gördüm ama dağda hiç rastlamadım malesef. ben şuanda frontera topluyorum, komple motora ihtiyacım var, bulamıyorum. çevrenizde frontera motoru satan varsa yönlendirirseniz sevinirim.