konuralp_niva
Kamp III
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Baran 54' Alıntı:vatanda millette sakarya konuralp sağol.![]()
;D ;D
Baran 54' Alıntı:vatanda millette sakarya konuralp sağol.![]()
;D ;D
Baran 54' Alıntı:konuralp bu resimler senin için eskı bir suzıkı 125 dtr ar cı olarak yengen izin vermiyor artık ama kafamda hep beyez kırmızı r 1 yatar hayalimdir buda arkadasimın 1300 cc vos vos motorlu çapırı üzerindeki ben ve oğlum gelince muhabbet ederiz ihşallah.![]()
[attachment=3]
ya gezıye gelıcem 2 elim kandad olsa ama motor sevdası inan off roadlada olmuyor gerçi dtr ve ktm de uçarak off road yapıyoduk . ;D ama kılomuz 100 ü bulunca ancak r1 yada 1000 rr kurtarır bızı hanım öldürmezse motordan önce .konuralp_niva' Alıntı:teşekkürler abi boşver abi r1 kurtulmuşun sen bu hastalıktan biz daha bu yaşta bulaştık nasıl kurtulucaz bilmiyorum gezide bol bol sohbet ederiz abi motorlardan![]()
![]()
Baran 54' Alıntı:ya gezıye gelıcem 2 elim kandad olsa ama motor sevdası inan off roadlada olmuyor gerçi dtr ve ktm de uçarak off road yapıyoduk . ;D ama kılomuz 100 ü bulunca ancak r1 yada 1000 rr kurtarır bızı hanım öldürmezse motordan önce .:-\ :-\
yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kros hep uç hep sağlıklı kal sizler bize lazımsınız delikanlı kolaymı yetişiyor.konuralp_niva' Alıntı:virüs gibi motor sevdasıda abi adamın peşini bırakmıyor belki bi süprüz yapıp crossla katılırım geziye![]()
Baran 54' Alıntı:yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kros hep uç hep sağlıklı kal sizler bize lazımsınız delikanlı kolaymı yetişiyor.ya bu kelimeleri benmi söylüyorum yaşlandık galiba kanur alp im aman dikkatet sana kotu birşey konduramam konur alp.
;D