Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 863,450
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

hakancım mesajına sağol; iki hafta oldu aracı alalı araçta malzeme yok nasıl yapıcağız ne m/t lastik nede at lastik var gideceğimiz yer zorlu bir etapmı?

Etiketler

salihy' Alıntı:
hakancım mesajına sağol; iki hafta oldu aracı alalı araçta malzeme yok nasıl yapıcağız ne m/t lastik nede at lastik var gideceğimiz yer zorlu bir etapmı?
Öncelikli olarak iyi akşamlar dilerm abi etap o kadarda zor değil abi sadece yeni katılan arkadaşlar olursa temkinli olmasını istedim donanımı olmıyan arkadaşlarda sıkıntı yapmasınlar olanlardan temin ede biliriz

doğru önemli olan beraberlik bir anda gözüm korktu zorlu bir etap olacak diye

hakancım bu kadar katılımla elbette harika olur , izmirde havalar güllük gülistanlılk sakaryada kar varmı hava nasıl

hakancım pazara bişey kalmadı inşallah geldiğimde tanışırız her şey için teşekkürler iyi akşamlar pazartesi yanına uğrayıp çayını içerim

serkan şen' Alıntı:
sppansot mu diye sorayım farklı bir ismide var mı?
SErkan abi ben buldum fiyatıda uygun ama malzemesi hoşuma gitmedi farklı bir yerden bakıcam haber veririm abi
Bu arada vinçi olmıyan arkadaşlara geçici bir çözüm tavsiye ederim

arkadaşlar ardığınız malzeme modern sanayi işbankası arkasında altıkardeşlerde var benim ismimi verin yardımcı olurlar.(kapıdan girince hemen sağda sehpanın üstünde,çiçeklerin yanında)

yarın öğlen gibi bi kartepeye çıkacam gezme amaçlı kar durumuna bakıp sizleride haberdar edicem ona göre soğucağı kıyaslarız. :smiley:

konuralp_niva' Alıntı:
yarın öğlen gibi bi kartepeye çıkacam gezme amaçlı kar durumuna bakıp sizleride haberdar edicem ona göre soğucağı kıyaslarız. :smiley:
boyle hava ve yol durumunu önceden soyleyıp arştırma sını bızzatb yapan arkadaşları kutluyorum. ;)

hakan5408' Alıntı:
SErkan abi ben buldum fiyatıda uygun ama malzemesi hoşuma gitmedi farklı bir yerden bakıcam haber veririm abi
Bu arada vinçi olmıyan arkadaşlara geçici bir çözüm tavsiye ederim
hakan bu malzeme kurtarıcıları araçları sabitlemek ve strapı germek için olan malzememı kolu cektikçe kendinı geren istersen boşlayan malzeme bir tür gergi eğer oys bende 3.5 tonluk diye var ama manuel yani elle çalışıyor.cır cır gibi. ::smiley: ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR