fatih81_81
Zirve
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
Herkese Günaydın.
Gerçi öğlen olmak üzere ama bana göre günaydın
;D
;D
Herkese Günaydın.
Gerçi öğlen olmak üzere ama bana göre günaydın
abicim gelince görüşürüz 25 güne kadar çok makul fiatlarla port bagaj ve vinçlerim gelecek şu an malzemeler gemide yolda hallederiz slmrescueteam' Alıntı:o abicim merhabalar tanıdım tanıdım bu arada ne mutlu bana bildiğimiz doğruları gücümüz yettiğince anlatmışsak abimiz inşallah bi japon alır doğru yolu bulur Selam![]()
![]()
rescueteam' Alıntı:bu arada serkan kardeşimin doğum gününü kutlarım allah ona ve sevdiklerine mutlu ve uzun yıllar yaşatması dileğiyle![]()
![]()
mdr' Alıntı:Oooo Serkan bey dogum günün kutlu olsun...işin içinde pasta kesmek de vardı ama....neyse
Teşekkür ederim Haldun Abicim,saygılar....sokrat gandiya' Alıntı:Serkancım doğum günün kutlu olsun.
Sağol Abi allah razı olsun...sinan54' Alıntı:Serkan doğum günün kutlu olsun, nice ailenle ve dostlarınla hayırlı uzun bir ömür tüketmeni dilerim
tango' Alıntı:Serkan doğum günün kutlu olsun
Teşekkür ederim Salih Abi saygılar....salihy' Alıntı:izmirden doğum günü çocuğuna sevgi ve saygılarla serkancım ailenle bir ömür boyu sağlıklı sıhhatli ve sevgi dolu nice yıllara ve bol off road lı yollara
Çok Teşekkür ederim...ANKARA' Alıntı:Serkan doğum gününü kutlar sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.
Çok teşekkür ederim...Ridvanc' Alıntı:Doğum gününüz kutlu olsun . Nice yıllara inşallah .