Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 810,261
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Günaydın Dostlar

Hayırlı İşler

Günaydın topiğimizinn Ağbisi İsmail ağbi

Hala kentparka baskın yapacanda çay içecez manzara bakarak... ;) ;D ;D

Etiketler

Sinancıgım senin şu torba işi tam torba durumu yarattı bende..

şimdi. düşünüyorum..ani baskınla gelsem..yogun iş temposunda bunalmış Sinan kardeşime nasıl kıyarım..ne içtigim çaydan nede yiyecegim kekten..pardon ya ifşa ettik ..zevk alırım.

Ama sözzz...gelecem..

Temmuzdaki Bolu Gezenbilir etkinliği için 14-15 yaşındaki 2 yeğenimi de yanımda götürmeyi düşünüyorum ama ortam nasıl olur yada gece konaklamada sorun yaşar mıyım resimlerden bir şeyler görmeye çalıştım ama gidenler daha iyi yol gösterir diye düşündüm yardımınızı rica ederim.

Cevdet bey merhaba,

hiçbir sıkıntı olmaz..geçen yıl Gezenbilirin en küçügü sanırım 1 yaşında bile olmayan bile gece konakladıgına göre.. ;D

yalnız çadırda kalacaksanız..uyku tulumunu ihmal etmeyin..o yaşlarda çook katılan oluyor..mevsim temmuz olunca hiç sıkıntı olmaz....

yok tesislerde bulunan ahşap konaklamalarda da kalınabiliyor..gecelik bir ücreti vardı.50-70 tl gibi.

Günaydın Dostlar Hayırlı İşler

cevdet54' Alıntı:
Temmuzdaki Bolu Gezenbilir etkinliği için 14-15 yaşındaki 2 yeğenimi de yanımda götürmeyi düşünüyorum ama ortam nasıl olur yada gece konaklamada sorun yaşar mıyım resimlerden bir şeyler görmeye çalıştım ama gidenler daha iyi yol gösterir diye düşündüm yardımınızı rica ederim.

benim oğlumda 14 yaşında ve kızım 10 yaşında ben onlarla kamplara gittiğimde hiç sıkıntı yaşamadım ..... ama bu sizin birazda tecrübenize bağlı.. çadırırınız,uyku tulumunuz, şişme yatak gibi malzmeleriniz varsa rahat edrsiniz sadece çadır varsa battaniye sayısını birazs fazla alırsınız alta da serersiniz çocuklar çok rahat bir şekilde uyur... tecrübe ile sabittir çocukların uykusu geldimi her şartta uyuyorlar ama yetişkinler için aynı şeyi diyemiyecem..... cevdet bey dert etmeyin ve bu tecrübeyi yeğenlerinize de yaşatın zaten temmuz gece kampı için güzel bir aydın saygılar...

Sakarya ya yakışır....

tuncer.jpg

Tuncer arkadaşımıza başarılar dilerim... yarıştığı sezolarda kendi kategorisinde güzel derecler yapmıştı..

Günaydın dostlar hayırlı işler

Serkan derslerden kaytarma bak karnede zayıf olursa kulaklarını ilk gezide çekerim hıııııııııı :mad: ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR