KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sakarya, Serdivan Belediye başkanı Sn. Yusuf ALEMDAR Federasyonumuz aracılığıyla 04-05 Nisan 2015 tarihlerinde
Sapanca Göl kenarındaki tesislerinde ağırlamak üzere karavan camiasını davet etmektedir.
Tesisin Su, Elektirik ve Tuvalet alt yapısı mevcut olup tesis yaklaşık 40 karavanlık bir alan üzerine kurulmuştur.
Katılmak isteyenler ile 04 Nisan 2015 sabah saat 09.30'da TEM otoyolu Mehmetçik Vakfı tesislerinde buluşulacak ve
saat 10.00'da toplu olarak hareket edilecektir.
Görüşmek dileğiyle.
Serdivan Gölpark
Serdivan, Sakarya
Enlem
40°44′12″N (40.736585)
Boylam
30°19′6″E (30.318455)
Ynt: Sakarya, Serdivan Gölpark Buluşması 4-5 Nisan 2015
Merhaba Aslan bey,
bu tür buluşmalar aynı zamanda karavan yaşamını merak eden,adım atmak isteyenler içinde çok güzel fırsattır.
Camia ile tanışmak, karavanları incelemek ve merak ettiğiniz soruları sorabilmek adına katılmanızı öneririm, tesis çadır kampı içinde elverişli (su,elk,tuvalet) belki sizi izleyen çadır kampçılarıda olacaktır.
Arkadaşlar,
Bu etkinlik sırasında Sakarya Valisi'de ziyaretimize gelecektir.
Bir konuya da açıklık getirmek istiyorum. Sucuk partisi bizim etkinliğimizin adı olarak duyurduk ama bir yanlış anlama ile Belediyenin sucuk partisi vereceği gibi algılandık. Bu yanlışlığı düzeltmek istiyorum sucuklarımızı bizler kendimiz getireceğiz.
Ziyaretimize gelecek sayın vali daha önce Adana'da valisi iken ,10 Kasım 2013 tarihinde Atatürk'ü anma törenlerinde hükümet aleyhine yapılan protesto gösterisi sırasında göstericilerden biri için "gavat" demişti. Ülkemizin yoğun gündemi içinde unutulmuş olabilir,bilgilendirmek istedim.
Sapanca gölünü bu kezde Serdivan'dan görelim, Kırkpınar tarafında çok kamplar yaptık. Baharın başlangıcı bu mevsimde
çiçekler, böcekler olmazsa olmaz bütün kış göremediğimiz dostlarla hasbi hal etmek keyifimize keyif katacak.
Belediye Başkanımızmı olur Vali beymi olur, yada yerel halkımızmı kısmetimizde kim hoşgeldiniz derse bizlerde meşrebizce
merhabamızı söyleriz.
esensami' Alıntı:
Ziyaretimize gelecek sayın vali daha önce Adana'da valisi iken ,10 Kasım 2013 tarihinde Atatürk'ü anma törenlerinde hükümet aleyhine yapılan protesto gösterisi sırasında göstericilerden biri için "gavat" demişti. Ülkemizin yoğun gündemi içinde unutulmuş olabilir,bilgilendirmek istedim.
Unutulmuş olabilir!
Bu sayın valimiz, sayın RTE' in İBB. başkanlığı dönemine ait soruşturma konusu olan İETT biletleri ile ilgili bir adli olayda bilirkişi olarak rapor vermiştir.Bu rapor sayın RTE. ve diğer kişilerin hakkında ÜSKÜDAR Ağır Ceza Mahkemesinde verilen BERAAT kararına dayanak teşkil etmiştir.
Beraat kararı veren Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı şu anda YARGITAY başkanıdır.O karara dayanak teşkil eden bilirkişi de şu anda Sakarya valisidir.
" Memleket işlerinde hatır ve akrabalığa yer yoktur" diyen , ATATÜRK' ü andım bu arada.