yok o tekne göldeydi gelgezelim adı bizim adımıza kayıtlı şirketlerimizin de adı gelgezelim benim tene sapanca gölünde onunda önünde gelgezelim yazıyor daha doğrusu ikisindede yazıyor ama teknelerim gölde hala..
serkan kardeş
hendekliysen koçba murat öztürk;e, ve uğu kızıl'a sorabilirsin o sarı dodge ve pajero benim yani anlayacağın kafayı biraz arazi diye kırmış biriyim jeneratörcüyüm beşköprüde..çayımız kahvemiz vardır herzaman.
pazar günü toyotacılar çıktı kamp yapmaya ben resimlere bakamadım vaktim olmadı bir bakarsan görebilirsin sanırım, ama oranın havasıda değişkendir, akşam birşey yok sabahleyin bir bakarsın 50cm kar o yüzden görmek en güzeli oda aracım arızalı onun için çıkamadım bir kaç gündür.
Merhabalar Serkan,
Geldiğini fark etmedim sanırım biz hazırlık yapıyorduk çıkış için.Resimlerden aracının bizden 50 mt.uzakta olduğunu gördüm,açıkçası üzüldüm görüşemediğimize.
istanbuldan selamlar....
Deniz GÜNGÖR
Merhabalar Serkan,
Geldiğini fark etmedim sanırım biz hazırlık yapıyorduk çıkış için.Resimlerden aracının bizden 50 mt.uzakta olduğunu gördüm,açıkçası üzüldüm görüşemediğimize.
istanbuldan selamlar....
Deniz GÜNGÖR
TÜM ARKADAŞLARIN DİKKATİNE herkeze selamlar adapazarından hakan ben 15 kasım pazargünü soğucağa çıkmayı denedim açıkçası birazda adrnalin yaşamak istedim oyüzden offroaad yrışlarının yapıldığ yoldan çıktım sonderece mükemmeldi yaylaya bikaç kilometre kala geridönmek zorında kaldım dereyatağı tamamen yolu alıp götürmüş napalımhaftaya diğer yollardan deniyecem. o yoldan çıkmak istiyen arkadaşların DİKKATİNE yağıştan dolayı dereyatakları yoldiye bişey bırakmamış artı çok devrik ağaç var kısın kısımda toprak kaymaları olmuş.
TÜM ARKADAŞLARIN DİKKATİNE herkeze selamlar adapazarından hakan ben 15 kasım pazargünü soğucağa çıkmayı denedim açıkçası birazda adrnalin yaşamak istedim oyüzden offroaad yrışlarının yapıldığ yoldan çıktım sonderece mükemmeldi yaylaya bikaç kilometre kala geridönmek zorında kaldım dereyatağı tamamen yolu alıp götürmüş napalımhaftaya diğer yollardan deniyecem. o yoldan çıkmak istiyen arkadaşların DİKKATİNE yağıştan dolayı dereyatakları yoldiye bişey bırakmamış artı çok devrik ağaç var kısın kısımda toprak kaymaları olmuş.