Samsun Karagöl Şehit Arif Çetin İ.Ö.O. Çatı Tadilat İhtiyacı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KARAGÖLLÜ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,898

KARAGÖLLÜ

Ana Kamp
Mesajlar
56
Tepkime Puanı
2
Yer
SAMSUN
Size Samsun ilinin, Ondokuzmayıs ilçesinin Karagöl köyünün Karagöl Şehit Arif ÇETİN İlköğretim Okulundan yazmaktayım. Ben Okul müdürü Kemal İlyas SAĞIR. Okulumuz taşıma merkezi diye adlandırılan çevresindeki bir çok orman köyünün ve okulsuz yerleşim biriminin öğrencilerinin minibüslerle taşınması ile köy çocuklarına hizmet veren bir taşıma merkezi köy ilköğretim okuludur.
Öncelikle okulumuzun bir yıldır yürüttüğü ve ayrıntılarını isterseniz okulumuz web sayfasından (www.ondokuzmayiskaragolio.k12.tr/ ) inceleyebilirsiniz.

Şimdi Sizde öğrencilerimizin dünyalarında yol almamızda lütfen bize yardımcı olun,
Okulumuz Eylül ayından itibaren mutfağımız olmamasına rağmen öğrencilerimiz için düzenlenen ihale gereği sulu yemeğe geçecektir. Ancak öğrencilerimiz bu yemeklerini derslerini işledikleri sıralarda ve sınıflarda yemeleri gibi hiç hoş olmayan bir durumla karşı karşıya kalması muhtemeldir. Yemekler yendikten sonra o sınıfta düşünün tekrar ders işlenecek ve yemek yiyen öğrencilerimiz anasınıfı, birinci sınıf öğrencileri de olacak sıralar, sınıf zeminleri ne hale gelecektir. Tahmin edebilirsiniz. Sizden elimizde kullanmadığımız 100 m2 civarında iki derslikli 1948 yılı yapımı binamızın tadilatını gerçekleştirmek için destek istiyoruz.)
Bizim hesaplarımıza göre yemekhane malzemeleri dahil,tadilat ve tefrişi ortalama 10,000 -15,000 TL arasındadır. Maliye bakanlığının uyguladığı Eğitime %100 destek kampanyası kapsamında yapacağınız tüm harcamaları da vergiden %100 ünü düşebilirsiniz.

“Hayatımızda iki bezin çok önemi var birincisi doğduğumuzda sarıldığımız beyaz kundak, bir de öldüğümüzde sarılacağımız beyaz kefen. İşte bu iki bez arasına sıkışacak size güzel bir neden”
Okulumuza hikaye, roman,masal boyama kitapları, kırtasiye malzemesi desteği ilede yardımlarınızı bekliyoruz..
Kemal İlyas SAĞIR
Okul Müdürü
ADRES:
KARAGÖL ŞEHİT ARİF ÇETİN İLKÖĞRETİM OKULU
KARAGÖL KÖYÜ 19 MAYIS/SAMSUN
OKUL TEL:0.362.5237129
CEP TEL :0.505. 8002020
kemal55_68@hotmail.com

Karadenizin göbeğinde Samsun ilinin, Ondokuzmayıs ilçesinde çokda uzak olmayan bir köyündeyiz. Ama internetimiz MAYIS 2009 da BAĞLANDI. Halen BİLGİSAYAR labaratuarımız yok.
 

Etiketler
Ynt: Samsun Karagöl Şehit Arif Çetin İ.Ö.O. Çatı Tadilat İhtiyacı

Bu konu hakkında Samsun daki arkadaşlarımız ile temas kurmalıyız.
Ben şimdi tüm Gezenbilir Samsun grubuna özel mesaj yazarak bu konuya bakmalarını rica edeceğim.
 

Ynt: Samsun Karagöl Şehit Arif Çetin İ.Ö.O. Çatı Tadilat İhtiyacı

İlginize çok teşekkür ediyorum. Seval hanımda bu konu ile özel olarak ilgileniyor. 24 Eylülde okullar açılacak o zaman kadar hedefimiz sorunu çözmek
 


Ynt: Samsun Karagöl Şehit Arif Çetin İ.Ö.O. Çatı Tadilat İhtiyacı

Ve sonunda YEMEKHANEMİZ FENERBAHÇE Spor kulübünden gelen desteklerle yapılmaya başlandı.
Başta Fenerbahçe Spor kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Sayın Yüksel GÜNAY ve Fenerbahçe koleji Yönetim Kurulu üyesi Gönül ÇAYLI nın destekleri ile yemekhanemiz bitmek üzere bitince resimleri burada paylaşmak istiyorum.
 




Ynt: Samsun Karagöl Şehit Arif Çetin İ.Ö.O. Çatı Tadilat İhtiyacı

Merhaba,
Yemekhane ihtiyacının karşılanmış olmasına rağmen hala süren ihtiyaçlar var.
Fotokopi makinesi ihtiyaçları devam ediyor. Anasınıfı, fen laboratuarı ve kütüphanenin bulunduğu eski bir bina olan okul binasının çatısının aktarılması ya da acilen değiştirilmesi gerekiyor.
Yardımcı olabilecek arkadaşların bilgisine...
 

Ynt: Samsun Karagöl Şehit Arif Çetin İ.Ö.O. Çatı Tadilat İhtiyacı

Bugün 1907 Ünifeb 19 Mayıs Üniversitesi olarak okulun yemekhanesinin açılışına katıldık. Çok güzel bir gün geçeridik. emeği geçen herkese teşekkürler...
 

Ynt: Samsun Karagöl Şehit Arif Çetin İ.Ö.O. Çatı Tadilat İhtiyacı

ünifeblisefa' Alıntı:
Bugün 1907 Ünifeb 19 Mayıs Üniversitesi olarak okulun yemekhanesinin açılışına katıldık. Çok güzel bir gün geçeridik. emeği geçen herkese teşekkürler...

Fotoğraf çektiyseniz paylaşabilir misiniz.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,507
Mesajlar
1,519,002
Kayıtlı Üye Sayımız
172,164
Kaydolan Son Üyemiz
erensipahi

SON KONULAR



Geri
Üst