Ynt: ŞANLIURFA, Siverek İlçesi, Karacadağ Kayak Merkezi Gezisi - 2011
Slm ben Berfin
Karacadağ Kayak Merkezi gezisi yazısı görünce dikkatimi çekti.Karacadağ Kayak Merkezi'ne defalarca gittim.Hafta sonu tesis sürekli açık olduğunu gördüm.Hafta içi pazartesi bazen kapalı olabiliyormuş.Evet memleketime yatırım yapılmadığı gibi Karacadağ'a da yapılmıyor.150-200 kişiyi alabilecek bir cafeteryası ,parkı ,ve kayak pisti var.Hafta sonu memleketimin insanlarını genelde buradan gözlemliyorum.kayak + telefirik saati sadece 10 tl olmasına rağmen Diyarbakır'ımdan,Urfa'mdan,Mardin'imden gelen........ [BAZI ...........................BAZI ........insanlarımın nasıl itiraz ettiğini ,bağırdığını anlatmak imkansız.Ancak videosu çekilebilir :'(bilmiyorum tabi ki herkesin ayrı bir yorumu bir bakış açısı olur.evet daha dün oradaydım.200'e yakın araba gelmişti.Orada çalışan abiler de gayet iyi davrandılar.yemeğimiz yoktu bize yemek dahi verdiler.kayak hocalığı yaptılar.Kimse yolunu şaşırmadı. :-*ben de şaşırmadım.gayet zevkliydi.yol parke taşlarıyla döşeliydi.ve sonuna kadar açıktı. Kayak tesisin de otel yoksa onu bence de şart Vali yapsın artık .Bence de yapmalı herkes ister.ha bu arada bilgi olsun bu hafta sonu hiç de soğuk değildi montlarımızı bile çıkkartık.
aynı yorum.hoca bize biraz darılmış ama ne ise üzgünüm