Şantiyeden çıkma Ranger

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan boxeralfa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,917

boxeralfa

Kamp II
Şantiyeden çıkma Ranger alınırmı?

Kaporta hasarları dısında illaki sağı solu ezilmiztir amortisoru falan patlamıştır.... Fakat alınıp binilecek gibi toplanırken maddi manevi bizi ve cebimizi üzermi..
Arazi amaçlı kullanacağım... Hafif modifiyeli olmasını var aklımda, lastik yükseltme vs.. Gerekirse çok ağır offroadda girmek durumunda kalırsamda eve dönebileyim istiyorum.. :smiley:

Fiyatları uygun olduğu için 2006 civarı STD bulabilirsen XLT düşünüyorum.
STD - XLT farkı sadece arkaca camların otomatik olması, direksiyonun değişik olması vs.. gibi iç doananımdaki farklarmı? Yoksas motorda, güçte, yürüyen aksamda farklar bulunuyormu?
ABS klima standartmı? ABS olmaması çok fazla sorun teşkil edermi?

Teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Şantiyeden çıkma Ranger

merhaba arkadaşım benim sziki vitaram vardı suzikicilerin sitesinde problemler daha daha kolay çözülüyordu neyse suziki vitaramı satıp rager aldım 2000 mod bilgi için bende yazıyorum ama rager cilerin birbirleriyle pek ilgilendikleri yok galiba.ikinci el araba biraz şan s işi hayırlı olsun diyorum bilen birine danışmanda fayda var .görüşürüz

Merhaba arkadaşlar,
Piyasada okadar çok araba varki sormayın.Ben almadan önce galerici bir arkadaşa söylemiştim bana 4x4 çıkarsa haber ver diye aradı gittim sanırım 2005 bir arabaydı dışardan pek birşey görülmüyor benim arkadaşım otomobilci araba gelince hiç bakmadan beni aradı tamam binilmemiş bir araba ama binildiği süre canı çıkmış kaputu bir açtım aman aman yağ içinde bazı yerlerde ot bitmiş içeri baktım küllük dolu küller yerde bir koku varki sormayın bu kadar pis araba olamaz hemde bir eczacının arabasıymış çiftliğinde zevk için kullanırmış yinede diri bir arabaydı devir sıkıntısı çıkınca vazgeçtim.
Kim ne derse desin iyi arabalar.
Alana hayırlı olsun.

Double cab Pikapları bir yelpaze üzerinde değerlendirebiliriz arkadaşlar

1. Şehir içi kullanıma daha müsait olan kabin içi- boyut ve kullanımı -amortisörleri otomobile daha yakın olanlar ile -
2. Daha ağır ve büyük olup kamyona, arazi aracına yakın olanlar

L 200>>Actyon sport>>Isuzu>>Hilux>>Skystar>>Navara>>Ranger

Ranger son kasada süslenmiş de olsa bir kamyondur.
Sert süspansiyonlu sağlam bir araçtır

Modele gore fiyat acısından daha alınabilir bir araç olduğunu düşünüyorum. Geriye kalan parayada makas yükseltme, jant lastik vs. aksesuar temini düşünüyorum..

Araçlar şantiyeden çıkma olduğu için kabin içinden çok fazla hayır beklemiyorum.. Ama fiyat ucuz olduğu için üzerine kalan paraylada içi güzelce yeniden yaptırılabilirmi?

Zaten makaslar jant lastik ne kadar iyi olursa olsun, yeniden yükseltme vs. yapılacağı için makaslar iyide olsa kötüde olsa elden geçecek. Yeni lastik vs. alınacak.

Bana fiyat açısından uygun gözüktüğü için şantiye çıkmaları cazip gibi gözüküyor. Ama araçları kullanan arkadaşlar bu tarz konular hakkında daha tecrübeli olduğu için fikir ve görüşleri benim için çok önem taşıyor.

ben abs yi iptal ediyorum önler arazide rahatsız ediyor kontrolden çıkıyo araç

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR