Sapanca kartepe hakkında bilgi!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ATİ79 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,855

ATİ79

Kamp III
Yer
İSTANBUL
herkeze merhabalar,

bu hafta sonu kısmetse arkadaşlarımızla beraber bir kartepe turu yapmak istiyoruz. bilenlerden ricam şudur hem offroad yapıp hemde kartepenin güzelliklerini görebileceğimiz mevkisi neresidir. şimdiden ilginize teşekkür ederim...

Etiketler
Ynt: Sapanca kartepe hakkında bilgi!!

mrehaba atılgan kardeş. en basitinden sana şöyle tarifedeyim. Kartepe otel yolundan yukarı çık. Kuzu yayla tabelasını takip et. Yaylayı bulunca ilk çataldan sağa gidersen 2 nolu kayak pistine gidersin ki manzara güzeldir. Soldan gidersen antenlere çıkarsın. Orasıda zirvedir. Keyfine doyum olmaz. Göl ve körfez ayağının altında. ofroad istersen!!! İlk çataldan sonra 100metre ileriden sola dar bir iniş var. Altıoluk yaylasına çıkar. ama tek araçla bu memsimde girme derim zordur. KAR varsa deneme bile..! O civarlar ofroada uygundur. Sucukla ekmegide unutma. ::smiley:

Atılgan bey selamlar,
Bu hafta pazar gunu ıkı aracla bızler Kartepe ye cıkacagız.ıstersenız sızlerde katılabılırsınız.Istanbul dan yola cıkacagız.katılmak ıstersenız ozelden tel numaranızı mesaj atın ararız.
Kartepede ısenız telsızden gorusuruz...

Bolca fotoğraf isteriz :D
Keşke gelebilseydim :( maalesef yurt dışında olacağım, iyi eğlenceler....

kartepe programınız nedir? ne zaman gidip ne zaman dönülecek bir de rota açıklarsanız arkadaşıma da uyarsa biz 2 araç katılmak isteriz.

Detaylı bilgi verirseniz ben de katılabilirim

Herkeze merhaba,

sabahleyin istanbuldan yola çıkacağız biz üç arabayız. yalnız bu seferki gezimizi hanımlarla yapacağız biraz daha ailece olacak gibi :smiley: şayet gelecek olan arkadaşlar bayansız geleceklerse bizim onlara ayak uydurmamız biraz zor olur gibi düşünüyorum. :smiley: ama dersenizki sorun yok buyrun hep beraber gidelim ... ;)

tefeci' Alıntı:
kartepe programınız nedir? ne zaman gidip ne zaman dönülecek bir de rota açıklarsanız arkadaşıma da uyarsa biz 2 araç katılmak isteriz.
simdılık kesınlesen bır saat yok ama cuma aksamı tam saatlerı yazarım ve gorusuruz...

tamam haber bekliyoruz sizden.
biraz da detay verirseniz sevinirim. mesela parkur standart araçlar için uygun mudur? ağaçlık alan mı yoksa sadece çamurlu bir parkur mu gibi..
görüşmek üzere.

gidecek olacak arkadaşların bilgisine, bugün kartepe ye giden arkadaşımdan aldığım bilgilere göre oteller bölgesi civar kesimlerinde 1 karış kar yokmuş, zirvede de yeni yağmış kar yok yerde donmuş buz kütleleri mevcut gidecek olan arkadaşlar hayal kırıklığına uğramasın diye bu bilgiyi aktarıyorum, doğa manzarası için gidecekler için bir problem yok ama karda off road yaparım diyenlere duyrulur ;)

Biz bozhane taraflarina gidiyoruz. Camur istiyorsaniz katilabilirsiniz.

tefeci' Alıntı:
Biz bozhane taraflarina gidiyoruz. Camur istiyorsaniz katilabilirsiniz.

Çamur isterim de standart aracım kurtarmanız gerekebilir :smiley: Bozhane nerede bilmiyorum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR