Sapanca sogucak yaylası gezi planı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Dawn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,639

Dawn

Kamp I
Yer
Sakarya
Telsiz Çağrı Kodu
TA2OZJ
Arkadaslar selam

20.11.2011 pazar gunü sogucak yaylasına gezi yapmayı planlıyoruz 4 arkadas katılmak isteyen olursa tam saati belli degil ama bır buluşma yeri ve saati belli edip yazacağım katılmak isteyen olursa beklerim

tabi bol yağmurun ardından yaylaya ulaşabilirsiniz bilmiyorum :smiley:

Etiketler
Ynt: Sapanca sogucak yaylası gezi planı

Saat 10 sularinda yukari cikan izler size mi aitti? Tek arac yuksek govdeli. Once diger yoldan deneyip cikamadik sonra sizin ciktignz yoldan Sizin izler sayesinde biz de motosikletler ile cikabldik yaylaya ama 11:30da vardigimizda kimsecikler yoktu. Yaklasik 30-40 cm kar vardi yaylada.

özgür bey mrhb siteyi dolaşırken size rasladım pazar günü Fethi nin önderliğinde çok keyifliydi,benim de en son kararım istanbulda bulduğum 97 dısco l baktırdıktan sonra eğr temizse büyük ihtimal alacağım nasipse haberleşiriz o gün aceleden tlf paylaşamadık 542 513 04 81 zeki

zkdnz1' Alıntı:
özgür bey mrhb siteyi dolaşırken size rasladım pazar günü Fethi nin önderliğinde çok keyifliydi,benim de en son kararım istanbulda bulduğum 97 dısco l baktırdıktan sonra eğr temizse büyük ihtimal alacağım nasipse haberleşiriz o gün aceleden tlf paylaşamadık 542 513 04 81 zeki

Zeki bey merhaba

evet keyifli bir pazar günüydü aracınız şimdiden hayırlı olsun

başka gezi organizasyonlarında görüşmek dileğiyle

0 532 690 38 09

bir iki foto
[attachment=1][attachment=2]

IMG_0681.jpg

IMG_0682.jpg

Merhaba Özgür Abi,

Artık geziler başladı bana da bir yeriniz varsa berabar çıkabiliriz.

araç bu hafta sonuna kadar çıkacak. telefonumu veriyorum bir organizasyonuz olursa telefonumu veriyorum, duruma göre haberleşiriz. 0541 278 60 62 sinan uzun

bol çamurlu günler dileğiyle...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR