Şarköy'den Gölcük'e kahvaltıya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan demir59 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,902

demir59

Hiç gezenle gezmeyen bir olur mu?
Evet arkadaşlar 25.Eylül'deki gezimizden sonra yine yollardayız.

Bu sefer rotamız Gölcük Köyü. Gölcükte Erbil abimiz bizi kahvaltıya bekliyor ve biz 11 kişilik bir ekiple yola çıkıyoruz. Malesef henüz yolun başında daha Şarköy'den çıkalı 1 km olmadan bir bayan arkadaşıımız rahatsızlanıyor ve Şarköy'de öğretmen olan 2 bayan arkadaş geri dönmek zorunda kalıyor. Biz yola 9 kişi olarak devam ediyoruz.

Herzamankı buluşma noktamız olan veis dondurma.

Fotoğraf0420.jpg

Etiketler
Ynt: Şarköy'den Gölcük'e kahvaltıya

İbahim abimiz Şarköy Bisiklet Klubünün antrenörü. Kendisi tek başına Şarköy-Sinop arası gidip gelmiş biri. Bisiklet foruma üye olan arkadaşlar oradan tanıyabilir.

Fotoğraf0421.jpg

ceyhun bey iyi geceler tekirdağda ümit alkan hocam var zirve dağcılık onlarla birlikte bir faaliyet yaparsanız daha kalabalık ve coşkulu bir gezi olur kanaatindeyim.saygılarımla(yakında bende geleceğim tekirdağa az kaldı ;) )

Geçen gezide kullandığım bisiklet bana midilli gibi gelmişti. Bu sefer boyuma göre bir bisiklet buldum. Kron harika bir şey. Hiç bir rampana inip yürümek zorunda kalmadım.

Fotoğraf0417.jpg

bahcivankurt' Alıntı:
ceyhun bey iyi geceler tekirdağda ümit alkan hocam var zirve dağcılık onlarla birlikte bir faaliyet yaparsanız daha kalabalık ve coşkulu bir gezi olur kanaatindeyim.saygılarımla(yakında bende geleceğim tekirdağa az kaldı ;) )

Ümit hocamı tanımıyorum ama tanışma ortamı olursa güzel olur. Senide bekleriz. 18 martta kardeşim ve ibrahim abi Çanakkalenin kurtuluşu için çanakkaleye gidecekler müsait olursan katılabilrisin. Ayrıca iki hafta sonra yine benimde katılacağım Şarköy-Uçmakdere gezisi planlıyoruz. Bekleriz...

ve yolculuk başlıyor.

Fotoğraf0418.jpg

Fotoğraf0423.jpg

Fotoğraf0424.jpg

Fotoğraf0427.jpg

Fotoğraf0428.jpg

zirve dağcılık tekirdağ temsilciliği şubesi sorumlusu olarak görev yapıyor ve faaliyet olarakta çok yoğunlar.keşanda da hakan eşme bey var isterseniz bir araştırın.sizlere çok yardımı olacaktır.ben burdaki işlerimi yoluna koymaya çalışıyorum onları halleder halletmez artık bende üjbej olacağım ;D saygılarımla

Kim demiş köpekler bisikletlileri sevmez diye :D

Fotoğraf0431.jpg

Fotoğraf0432.jpg

Fotoğraf0430.jpg

Fotoğraf0429.jpg

Fotoğraf0433.jpg

Kahvaltı mekanına geliyoruz ve bizi yine köpekler karşılıyor.

Fotoğraf0435.jpg

Fotoğraf0436.jpg

Fotoğraf0437.jpg

Fotoğraf0438.jpg

Fotoğraf0439.jpg

dönüş yolundan birkaç kare...

Fotoğraf0462.jpg

Fotoğraf0469.jpg

Fotoğraf0470.jpg

Fotoğraf0464.jpg

Fotoğraf0475.jpg

ve son final. Veis dondurma'da sıcak kahve...

Bizi ağırlayan ve özellikle kaz yumurtasından hazırladığı "cicipapa" için Erbil abimize çok teşekkür ederim.

Bu gece bu kadar yarın yükleyeceğim 2 adet videom var.

Fotoğraf0476.jpg

http://www.dailymotion.com/video/xcl1o7_video0030_sport

http://www.dailymotion.com/video/xcl1qh_video0031_sport

Çiflikten birkaç kare daha... kuzular yeni doğmuş daha göbek bağları düşmemişti.

Fotoğraf0441.jpg

Fotoğraf0443.jpg

Fotoğraf0444.jpg

Fotoğraf0460.jpg

Fotoğraf0458.jpg

Antrenörümüz İbrahim abi sabah buluşma noktasına gazete ile gelmişti ve biz "abi bizden hızlı gidip bizi beklerken gazete mi okuyacaksın" diye espiri yapmıştık. İşin aslını öğreniyoruz ki gazeteyi rüzgarı kesmek için içimize koyuyormuşuz. Tecrübe başka bişey.

Fotoğraf0472.jpg

Fotoğraf0457.jpg

Fotoğraf0471.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,624
Kayıtlı Üye Sayımız
166,923
Kaydolan Son Üyemiz
Ozcan Kaptan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR