<div class="bbWrapper">merhaba,<br />
<br />
sarozda kamp için kesinlikle gökçetepe veya danişment kamp alanları gibi popüler alanları kesinlikle tercih etmeyiniz, çünkü 0 hizmet çok para usulüne göre çalışan işletmeler; danişemtte motosikletle gidip kendi çadırımda kalayım dedim sadece çadır yeri bana gecelik maliyeti 50 tl üstelik içinde elektrk yok ve içerisi ana baba günü ve bakımsızlıktan dökülüyor tuvaletler duşlar leş ötesi yani paranla rezil oluyorsun. aslında benim tavsiyem sadece kamp için değil plaj denize girilecek yer vs için de bölgede adı çıkmış hiçbiyere gitme çünkü istanbula yakın olduğu için adı çıkan bir yer 1 senede eğlence anlayışı kıt istanbullular tarafından istila edilmek suretiyle cılkı çıkarılıyor; misal erikli köyü, güzelim köy 5 senede bildiğin esenler, bağcılar bayrampaşa vs gibi biryere dönüştü.<br />
benim tavsiyem saros hattında içerisinde turistik tesis (otel, pansiyon vs ) bulunmayan köyler ve civarlarını araştır misal karaincirli köyünde esentepe kamping var, tuvaletler duşlar tertemiz bakımlı sahipleri ilgili ve konaklama hesaplı. kendi çadırına çadır başı 35 tl ücret alıyorlar günlük ve kişi sınırlaması yok yani dilersen 35 tl vererek 4 kişi bile konaklayabilirsin. eğer onların çadırında kalacaksan 50 tl ve bundada kişi sayısı sınırı yok. çadırına kadar elektirik çekiliyor ve ortak kullanım buzdolapları var dilediğin gibi kullan ve bunlar için ayrı ücret ödemiyorsun; içeride marketi var ve fiyatları migrostan ucuz. karaincirli sahili muhteşem, ince beyaz kum deniz tertemiz tuzlu olmasa iç o kadar yani ve çok çok açılmana rağmen halen boyunu geçmiyor dalga diye bişey yok çarşaf adeta, ayrıca bakir kalmış bir yer sık olmasa da ağaçlık ormanlık kısımları var, denize girdiğinde yerini gerisindeki çayırlıklarda inekler keçiler otluyor</div>