Saroz Körfezi Kampları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alpsarica Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,851

alpsarica

Yeni Üye
Yer
Kırklareli
Arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum ama doğru düzgün bir bilgi bulamadım.Saroz körfezindeki bildiğiniz çadır kamplarını yazar mısınız ve mümkünse google earth koordinatlarını verebilir misiniz?

Etiketler

Ynt: Saroz Körfezi Kampları

Merhabalar .
Saroz körfezinde Danişment Orman Kampı var.
Tuvalet ,duş,lavabo,elektrik var.
Hazır çadırlar ve karavan yerleri mevcut.
Google da yazınca çıkar.
Çok geniş bir alana sahip.
19.Mayıs ta oradaydım.kimse yoktu .Fakat şimdilerde nasıldır bilmem.
İçeride market bile var.

DSCN4690.jpg

kampa ne gerek var al çadırını istediğin yere kur.saroz okadar güzel ki tadına varılmaz yaşa yaşa.ben hala unutamıyorum ve ayvalık yerine sarozu tercih ediyorum bir balıkesirli olarak ;D

sarozda kamp alanı dısında cadır kurmak sorun yaratır mı?kamp için hangi mekanlar uygundur.(kamp alanı önermeyiniz)

ibrice limanının solundan gir yaklaşık 3-4 km git ve orda çam ağaçlarıyla kaplı koya çadırını kur ve rahatına bak :smiley:

Bencede saroz başlı başına kamp için uygun bir bölge. Arkadaşımın tercihine saygı duymakla birlikte, wc banyosu bulunan, her istediğimde pet şişede soğuk su bulabileceğim, taze ekmek satın alabileceğim bir marketi içerisinde barındıran bir tesis bence kamp olayının kimyasına aykırı. Benim için kamp demek, yılın hemen hemen tamamınında sahip olduğumuz konfordan ve hayat tarzından uzaklaşıp insanın doğada kendi kendine kalması demektir. Herşeyden uzaklaşmaktır, özelliklede insandan.
Kendi adıma konuşuyorum, tekrar belirtmeliyim kimsenin zevkline saygısızlık etmek istemem ancak bana kalırsa elektriğiniz olmamalı çadır kurduğunuz yerde, başka insanların mangal dumanları olmamalı, arabalar olmamalı, gürültü olmamalı, HİÇ RİSKSİZ olmamalı. Bir av bölgesinde vurulma ihtimaliyle geçirin günlerinizi de demiyorum elbette ama en azından bir yabani hayvanın yaklaşması riski zevkinizi arttıracaktır bence. Biryerde bir mücedele anlamı taşıyor olmalı yani uzun lafın kısası. Abartıp olayı çadırımı kurup, ailemi arayıp beni merak etmemelerini söyledikten sonra 3-4 günlük kamp boyunca cep telefonumu bile açmadım ki ardımda bıraktığım hayata dair mümkün olduğu kadar az şey taşımış olayım kampıma.
Ben böyle düşünüyorum.

sayın tubbs ,
mesajınızı okudum.kamp konusunda sizinle aynı düşünüyoruz.
ayrıca eklemek istediğim şey:istisna: kampta yaşlı veya ilaç ted görenler olacaksa vb..ücretli kampları düşünebilirim..

ücretli kampçılık beni şehirde yaşıyormuş havasına sokar,gerer.bir sürü araç ve çadır...bir sürü çöp, ses ,mangal duman, oto teyplerden yayılan anlam veremediğim muzikler demektir.
benim kamp anlayışım insanlardan olabildiğince uzağa kaçmaya odaklı.

saroz için az çok bilgilendim.
ayvalıkta kamp için koordinat verebilecek kampçı arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

ayvalık -cunda-şeytan sofrası-asos- bu mekanlarda kamp kurmuş olanlar var mı?(dip not:ücretli kamp önermeyiniz)

hndnz' Alıntı:
saroz için az çok bilgilendim.
ayvalıkta kamp için koordinat verebilecek kampçı arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

ayvalık -cunda-şeytan sofrası-asos- bu mekanlarda kamp kurmuş olanlar var mı?(dip not:ücretli kamp önermeyiniz)

Merhaba ;

Yıllardır tatilimi geçirdiğim yer olan Cunda Adasında Çataltepe denilen bir yer var..Cunda adasının neredeyse sonudur..Rainbow Tatil Köyünü geçtikten sonra yaklaşık 1,5 km ileride..Orada kamp kurabilirsiniz..Mümkünse deniz seviyesinden yüksekte ve kayadibine kurun..Rüzgardan korunmuş ve müthiş manzaranın keyfini çıkarmış olursunuz..

Saygılar

Cenk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR