SATILDI - Arazi için yapıldı, Orjinal 125.350 KM de, Jeep Grand Cherokee 5.2V8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan senay07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,002
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkur ederiz .Aracımı beklenmedik bir vergi borcu (ARAÇLA İLGİLİ DEĞİL :D :D ) yüzünden satıyorum İnşallah bu fiyata site içinden kıymetini bilecek bir arkadaşa gider. Bu km de orjinal motor ve şanzımanda araç bulmak için ben bayağı araştırmıştım, bilen birisi zaten direksiyona geçer geçmez temizliğini anlayacaktır.Hayırlısı olsun diyorum. ;)

bende ilk off road aracımı almak istiyorum kısmetse,modele çok karar veremedim ..land cruiser mı pajero mu yoksa cheroke mi alsam kararsızım.
sizin araç için düşündüğünüz son rakam nedir yazarsanız memnun olurum ...

Merhabalar ;

Bu modelde Orjinal olarak %100 kilit zaten yok ancak bu araç Avrupa olduğu için üstünde LSD denilen (Limited slip diff...) var yani sınırlı kaydırmalı difransiyel kilit sistemi mevcut.

Durum nedir araç satıldı mı?
Bir de tel no göremedim.
size nasıl ulaşacağız.

teşekkürler

Arac hala satilik arkadaslar sadece Cuma gunu Aytekin bey almak uzere geliyor su durumda oncelik kendisinindir . ;)
Satis konusunda esim ilgileniyor .

kerimakkis' Alıntı:
Arac hala satilik arkadaslar sadece Cuma gunu Aytekin bey almak uzere geliyor su durumda oncelik kendisinindir . ;)
Satis konusunda esim ilgileniyor .

Kerim Bey Annemin acil kalp ameliyatı olması nedeniyle en az 15 gün içerisinde Adana'ya gelemeyeceğim için
aracın kısmetini kapatmak istemiyorum. Kerim Bey kusura bakmayın lütfen hayırlı satışlar dilerim.
Aytekin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri