SATILDI - Suzuki Vitara 1,6 JLX 2000 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tyanik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,599

Etiketler

Ynt: SATILDI - Suzuki Vitara 1,6 JLX 2000 Model

Bülent bey teklif ettiğiniz rakam bana düşük geldi. İsterseniz gelin ve aracı görün. Yüz yüze konuşarak anlaşma ihtimalimiz çok yüksek.
Selamlar,
Tuğra Yanık

Tugra Bey,
Arkadaşımın bütçesi bu kadar. Her ne kadar siz LPG takdırmışsanızda, Mutlaka takılacak.Bu tahminen 1500-2000 tl yi bulur.
Bu nedenle bu fiyatı teklif edebiliyor

siz bilirsiniz ,

Saygılarımla

Bülent Koçoğlu

Bülent bey, arkadaşınız (bana attığınız e mailde gelininize alacağınızı belirttiğinizi sanıyorum yanlış hatırlamıyorsam) yeni arabasına güle güle binsin. Bu işler kısmet işidir, hayırlısı....

Sayın freegraf, mesaj sayım az olduğundan size mecburen buradan cevap veriyorum. Teklifiniz için teşekkür ederim. Şu anda satmak istediğim Suzuki Vitara ile beraber 3 adet aracım var. Suzukiyi artık kullanmadığımızdan işine yarayacak ve iyi bakacak birine satmaya çalışıyorum. Sizin aracınızı takas alırsam işim çok zor olur, kusura bakmayın.
İyi akşamlar...

Sn.Tuğra bey teşekürler.Umarım hak eden biri alır.Kısmetten öte köy yoktur.

arac dırıduruyor arkadasların dedıgı fıyatlaar cok dusuk ama aksesuarsız bır arabaya da 22 bıraz fazla bence bu sıteden bır arkadasa satılacaksa normal bır fıyat yazzılmalı sıtedekı arkadaslarda bılır ben bu arabanın gırtlaga kadar dolu yapılı sekılde 24 e sıteden bır arkadasımıza verdım ıkı tarafda bellı mıktar tavız verırse ıkı arkadasımızda memnun olur bu soledıklerım yanlıs anlasılmasın yada kızmasın ıkıtaraf ıcınde yardımcı olmaya calısıyorum benımkı sadece bır onerı

Gökhan bey çok haklısınız. Pazarlık payı zaten var. Benim amacım gerçekten bu işe gönül vermiş birine bu aracı teslim etmek. Yoksa sahibinden.com sitesine ilen verip belki de çoktan satardım....

Güncelleme......
Aracın fiyatı 21.000 TL'dir, ciddi alıcılara pazarlık payı vardır....

Arkadaşlar, sohbet çok güzel ama bu arada benim satılık ilanı kaynadı gitti.
Güncel fiyat 21.000 TL, sitemizden talip olan doğa ve off-road tutkunu arkadaşlara ciddi pazarlık payı vardır.

İşinize karışmak gibi olmasın ama son olacak fiyatını yazsanız bir arkadaşım arıyor ona göre bende ona söyleyeceğim

Cenk bey, mesaj sayım az olduğundan size pm atamıyorum.
Bana tugrayanik@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz, dilerseniz son fiyatı özel konuşalım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.