Satılık 110 2.5 Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan canizma07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,351

Etiketler

Ynt: Satılık 110 2.5 Defender

sahibinden com da ilanları var. dizel araçlar ve fiyat 7.750 tl. son fiyat diyorlar.askeriyeden çıkma araçlar.

ben ilk üye olduğumda bir ilan vermiştim onay tuşuna basar basmaz modülatörden uyarı gelmişti... bencede boş bir olan bu

ben tenteli arıyorum ama nedense hepside otokarmış. içimdende orjinal ing. olsun istiyorum.otokar imalatında yürür aksam şase kupa motor v.s. acaba ingilizmidir. fazla bütçem yok uygun tenteli bulursam alacağım. Bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum. Saygılar...

ilan sahiplerine neden bu kadar yüklenilmiş anlam veremedim.Yoksa 15-20 liraya toplayıp 40-50 binlira fiyat çekmedikleri içinmi acaba?

ben gezenbiliri güvenilir sağlam bir site diye bilirdim ama bu ne böyle arkadaş herkez sallamış arkamızdan sağolsunlar
ama işin garip tarafı mail adresime sadece'' 2'' tane mail düşmüş birine cevap verilmiştir diğeri yoğunluktan dolayı şimdi görülmüştür

ancak arkamızdan sallayan arkadaşlara selam eder saygılar sunarım
boş ilan değildi
araçlar hakkında bilgiye gelirsek arkadaşlar araçlar 87 diesel araçlardı jandarmadan hor kullanılmayan gerek alt yapısı gerekse duruşlarıyla herkezi kendıne hayran bırakan araçlardı ikiside ingilizdi araçlar satıldı
sütten ağzım yandı bir dahaki ilanlarımda daha dikkatli davranacağım telefon numarasını yazacağım
iyi forumlar

nrlates' Alıntı:
Başta yapman gerekeni sonda yaptın.

Doğru söylüyor arkdaşımız... Sitem etmenize gerek yok bence demekki talep var ondan bu kadar yazıldı cizildi...
Ayrıca gezenbilir hala güvenilir, sağlam ve samimi bir forumdur ;)
Hayırlı satışlar dilerim...

defender aşığı çok olunca sizdende cevap gelmeyince herkez yanlış düşünmüştür arkadaşım siz yinede kusura bakmayın gezenbilir herzaman samimi ve dürüst tür

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,781
Kaydolan Son Üyemiz
GS adv

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR