Selamlar,4 arkadaş ortak girdiğimiz yoldaki çözülmeler ve buna bağlı olarak yaşadığım sorunlar nedeniyle 2013 yazında lacivertten beyaza dönüştürdüğüm 110 'numu satıyorum.araç şase ve kaportası sıfır hatalıdır motor 155.000 km de lpg li tüpü işli debriyaj baskı balata sıfır yeni sekman atılmış sadece sekman atılmıştır başaka bir işleme gerek olmamıştır egzantirik zinciri dişlisi volantı krank mili ana şanzımanı, alt takoz ve keçeleri kapı menteşe ve lastikleri,vestarhouse ve balatalar ,sıfır akü yani kaportada ve şasede bir sorun olmadığı için tam soyulmamış alt pütürü atılarak kupa dağıtılmadan toplanmıştır.koltuklar sıfırdan döşetilmiştiraka oturak miderleri ve lpg tankı üzerine mdf dolap yapılarak kapatılmıştır.Bu haliyle hazır toplanmış satılıktır.lastikler lassa 75/16 %80 dir istepnede aynı şekildedir.takas değerinde veya altı düşük araçlarla olabilir.Arac av ve gezi amaçlı çok nadir kullanılmıştır.ilgilenen arkadaşlar 0536 9471400 nolu telefonda bana ulaşabilirler.araç için fiyatım 20.250 tl dir.maliyetini ise gezenbilirdeki herkes bilir..
)))kalın sağlıcakla