Satılık 110 Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EPOKA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,877

EPOKA

Ana Kamp
Yer
BALIKESİR
Selamlar,4 arkadaş ortak girdiğimiz yoldaki çözülmeler ve buna bağlı olarak yaşadığım sorunlar nedeniyle 2013 yazında lacivertten beyaza dönüştürdüğüm 110 'numu satıyorum.araç şase ve kaportası sıfır hatalıdır motor 155.000 km de lpg li tüpü işli debriyaj baskı balata sıfır yeni sekman atılmış sadece sekman atılmıştır başaka bir işleme gerek olmamıştır egzantirik zinciri dişlisi volantı krank mili ana şanzımanı, alt takoz ve keçeleri kapı menteşe ve lastikleri,vestarhouse ve balatalar ,sıfır akü yani kaportada ve şasede bir sorun olmadığı için tam soyulmamış alt pütürü atılarak kupa dağıtılmadan toplanmıştır.koltuklar sıfırdan döşetilmiştiraka oturak miderleri ve lpg tankı üzerine mdf dolap yapılarak kapatılmıştır.Bu haliyle hazır toplanmış satılıktır.lastikler lassa 75/16 %80 dir istepnede aynı şekildedir.takas değerinde veya altı düşük araçlarla olabilir.Arac av ve gezi amaçlı çok nadir kullanılmıştır.ilgilenen arkadaşlar 0536 9471400 nolu telefonda bana ulaşabilirler.araç için fiyatım 20.250 tl dir.maliyetini ise gezenbilirdeki herkes bilir..:smiley:)))kalın sağlıcakla

Fotoğraf0472.jpg

Fotoğraf0473.jpg

Fotoğraf0478.jpg

Fotoğraf0475.jpg

Fotoğraf0481.jpg

Etiketler

Ynt: Satılık 110 Defender

İlan günceldir,üzerine nakit alabileceğim binek oto takası olur başa başta değerlendirilir,araç korkulacak bir araç değildir kuruş masrafı yoktur,dışı beni içi seni yakan araçlarla karıştırmayalım süsü değil araca binip gidilir,bunu buralarda süsüne para verip aylarca sanayide uğraşanlar daha çok bilir..zor durumda kalırsam daha aşağı verebilirim ancak kırgınlık üzerine aracı vermek istemiyorum gezenbilir ailesine son fiyatım 19.500 tl dir.Bundan aşağısıda bana yazıktır.......Kalın sağlıcakla.

İlan halen günceldir. :-\ işin ilginç yanı 13000 küsür okuma ama hiç arayan soran yok?????

ilan günceldir!arkadaşlar ilanda yanlış birşeylermi var?bir hatamız varsa uyarırsanız sevinirim.kalın sağlıcakla..
:(

Merhabalar, yanlış okumadıysam aracınızda hidrolik direksiyon mevcut değil, tavan döşemesi ve hidrolik olsa istediğiniz fiyat makul bir aralıkta diyebilirdim ancak belki de biraz yüksek kalıyor olabilir, araçta eminim çok harcama yapılmıştır, bu forumda 22 bin TL ye mal edilen arabaların 10 bine satıldığını da gördüm(böyle yapın demiyorum tabiki) maalesef bizim arabalar böyle yapılan masraf arabada kalıyor, birde öyle bir pazarı var ki defenderın gerçekten almak istesen satan yok, satmak istesen alan yok :smiley: aceleniz varsa fiyatı biraz daha kırmayı deneyebilirsiniz, yanlış anlaşılma olmasın lütfen aracınız bu parayı etmez demiyorum eminim fazlasını eder hatta ama kişisel görüşüm piyasası böyle, umarım gönlünüzce hayırlı bir satış gerçekleştirirsiniz.

Saygılar,
Alkım.

yorumunuz için teşekkürler,araçta tavan döşemesi yok değil orijinal fiber tavan döşemesi var,haklısınız hidrolik direksiyon yok ancak bunun maliyeti 1000-1500 arası bizim buralarda belki büyük şehirde daha ucuza maledilebilir,samimi söylüyorum şu an aracın bana maliyeti 25000 tl civarı zaten edilen masraflar arabada kalıyor bu fiyata verirsem,ben şahsen pek alım satım işlerinden anlamam gerçek söylüyorum hani eline altın alsa satarken taş olur cinsinden biriyim tabiri caizse ama inanın şu haldeki bir arabanın 15-16 bin tl isteniyorsa satan dolandırılıyor demektir.ama benim araç halindeki bir arabadan bahsediyorum,yani satana kadar idare etsin alan ne yaparsa yapsın ,600 tl lik çelik jantlı 500 tl verilmiş çıkma geniş lastik takılmış rüzgardan boyalı kaportası alüminyum kanseri olmuş fiberle sıvanmış bir arabadan değil anlatabildim mi?bu işler bana göre değil farkındayım ama ben ne dersem o arkamdan 40 yaşından sonra 10 paralık araba yüzünden küfür yiyemiyeceğim hayırlısı olsun ne diyelim nasipten gayrısı olmas.kalın sağlıcakla.....

Merhabalar,
Aracınız çok güzel görünüyor,bahsetmişsiniz,eminim çok emek vermişsinizdir.Bence biraz sabredin,mutlaka hayırlı bir alıcı çıkar.
Bu tarz araçları fellik fellik arayanlar,siz satmaya kalkınca ortadan kayboluveriyorlar.
Hayırlı satışlar.
Selamlar.

Sağolun,teşekkürler gerçekten öyle ama nasip, hem alan hem satan için.İyi günler dilerim.

İlan güncel olup,tekliflere açıktır,alıcı arkadaşların teklifleri değerlendirilecektir.iyi günler dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,932
Kaydolan Son Üyemiz
vulas54

Çevrimiçi üyeler

Geri