SATILIK 130 ÇİFT KABİN ORJİNAL V8 DEFENDER...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan langona Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,279

langona

4x4 çaresi olmayan bir hastalıktır...
Yer
BALIKESİR/AKÇAY
merhaba arkadaşlar tedaştan toplamak için aldığım orjinal v8 350 makina defenderimi motorunu sıfır yaptırıp satmaya karar verdim, aracın motoru hariç kupası toplanması gerekiyor isteyen detaylı isteyen çok incelemeden toplayıp binebilir, aracın motorunu sıfır yaptırıyorum, ana şanzıman arazi şanzımanı difransiyeller sorunsuz ama hepsi elden geçirilecektir, sadece kaporta boya ve toplama işi kalıyor, resimlerini motor bittikden sonra koyucam fiyatınıda aynı şekilde saygılar.

Etiketler

Ynt: SATILIK 130 ÇİFT KABİN ORJİNAL V8 DEFENDER...

şuanki halinin de fotograflarını paylaşabilirmisiniz.

Hayırlı satışlar,
şuan ki durumunu gösterir fotoları bekliyoruz.
selamlar

sağolun teşekkür ederim,ilk fırsatta fotoğraflarınıçekip koyucam saygılar.

sağolun aracı yeni getirdim biranönce motorunu toplayıp çalışır duruma getirmek için uğraşıyorum, parçadır şudur budur derken resim çekmeye fırsatım olmadı en kısa zamanda çekip koyucam resimleri saygılar.

Suan satilik olmayan fiyati ve fotograflari olmayan bu ilan biraz havada degilmi?

merhaba arkadaşlar, öncelikle birsüredir fırsatım olmadığından dolayı nete giremedim kusura bakmayın cevap yazamadığımdan dolayı hepinizden özür dilerim.
130 defenderin motorunu yaptırıp satmaya karar vermiştim sonradan motora grang,eksantrik piston kolları v.s baya bir parça lazım olduğundan dolayı motoru yaptırmakdan vazgeçip ankaradan çok iyi durumda aynı motordan tam takır herşeyiyle beraber çalışır durumda bir 350 makina aldım ve bu aldığım motoru takmaya karar verdik, aracı toplamadan motoru yapıp satmayı düşünüyordum dayanamadım aracı toplayıp 2 motorla beraber satmaya karar verdim, şuanki söküm aşamasından bugün çektiğim birkaç resmi sizlerle paylaşmak istiyorum, toplama işlemi bittikden sonra 130 defendere makul bir fiyatla satmayı düşünüyorum, yapım aşamasınıda sizlerle paylaşıcam, herkeze çok teşekkür ederim saygılar. sunarım.

IMG354.jpg

IMG355.jpg

IMG356.jpg

IMG358.jpg

IMG359.jpg

Hadi bakalim Allah kolayliklar versin.Umarim hersey istediginiz sekilde gider.Uzuntu ve stress yasamadan toplama operasyonu biter.Bizde sizin buradan paylastiklarinizla takip ederiz.

Saygilar
Mustafa GULER

350 makina derken land rower 3,5 tabiki, 8 silindir 3500 cc olduğundan 350 makina diye yazdım,yanlız kendimce bir araştırma yaptım bu 130 defenderde olan 8 silindir 3500 makina bazı amerikan araçlardada kullanılmış mesala chevrolet bıyık ama hangi model hangi serisi olduğunu bilmiyorum, motor amerikanmış landrower bazı parçaları kendi üretmiş mesala karbüratörlerini gibi,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.