SATILIK 130 ÇİFT KABİN ORJİNAL V8 DEFENDER...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan langona Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,278

Etiketler
Ynt: SATILIK 130 ÇİFT KABİN ORJİNAL V8 DEFENDER...

bir kac ezik dısında arac cok temız klıma ve webasto var galıba aracta fıyat bellımı
 

Ynt: SATILIK 130 ÇİFT KABİN ORJİNAL V8 DEFENDER...

mustafa bey ilginiz için tşk ederim:smiley: daha önce 110 defender toplamıştım baya bir tecrübeden sonra 130 defendere soyunduk baya sitresli bir serüven ama sitresi kadar keyfide bir okadar güzel,
130 defenderi ilk aldığımda baya gözüm korkmuştu eniyisi hiç uğraşmadan motoru yapıp satıyım diye düşündüm sonra daha önce topladın sen 110 defender bunumu toplayamıyacaksın dedim kendime hayırlısıyla giriştik işe,
cesaretlenmemde birazda burda jeep restarasyon işiyle uğraşan arkadaşlarım var onlarda 130 defender topluyorlar kendilerine onlarında desteğiyle giriştik işe nasip olursa güzel bir makina çıkarmayı düşünüyoruz yapım aşamasını sizlerle paylaşıcam saygılar.
 

Ynt: SATILIK 130 ÇİFT KABİN ORJİNAL V8 DEFENDER...

doğrudur buink kullanmış bu motoru, 130 defenderde orjinal webasto var klima yok yanlız, şu aşamada satıştan vazgeçtik toplama aşamasına soktuk aracı nasip olursa güzel bir 130 defender çıkarmayı düşünüyoruz bittikten sonra 2 motoruyla beraber uygun bir fiyata satmayı düşünüyoruz yapım aşamasını paylaşıcaz burda, bu durumda motoru üstünde boyanmaya hazır durumda 1 130 defender daha var arkadaşımda satmayı düşünüyor bilginize saygılar.
 

Ynt: SATILIK 130 ÇİFT KABİN ORJİNAL V8 DEFENDER...

Buick motordur ve 350 değil 215 dir.Aliminyum bloklu nadir V8 lerden biridir bu motor aliminyum blok olmasının avantajları vardır ,dezavantajlarıda vardır.Amerikalılar motorlarında cm küp değil kübik inç ölçüsünü kullanırlar yani bu makina 215 kübik inç=3528 cm küp hacimdedir , yanlış biliyorsam düzeltin lütfen
 




Ynt: SATILIK 130 ÇİFT KABİN ORJİNAL V8 DEFENDER...

arkadaşlar konu başlığını değiştirmek istiyorum bitürlü yapamadım sadece konu başlığı değişiyormu yoksa yeniden bir konumu açmam gerekiyor resterasyonla ilgili paylaşımlar için?
 

Ynt: SATILIK 130 ÇİFT KABİN ORJİNAL V8 DEFENDER...

Moderatör arkadaşlar yardımcı olabilirler sanırım,
selamlar
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Mesajlar
1,527,457
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst