Satılık 1977(2009) CJ-5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hulg Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,986

Hulg

Kamp I
Yer
Erzurum
2009 başında topladığım 1977 model CJ-5 imi, ihtiyaçtan dolayı satıyorum.

Aracın tüm özelliklerini, fotoğraflarını Garaj bölümünden ( http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21010.0 ) görebilirsiniz.

Fiyatı 18,500 TL. Toplayan veya anlayan arkadaşlar, bu fiyatın maliyetinin de altında olduğunu bilirler.

A.M.C 232 I6 3.8 lt 8.0 : 1 100 Hp 3600d/d 185 torge 1800d/d

[attachment=1][attachment=2]

J1.jpg

J2.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık 1977(2009) CJ-5

arcınız guzel olmustu satılıga cıkardıgınıza uzuldum aytunc bey hayırlısı ınsallah aılede kalır ıyı satıslar dılerım

Abi hayırlısı olsun çok güzel bir araç çıkarttın piyasaya.. ;)
Verilen emekler maddiyattan daha önemli bu tarz arabalarda..İşallah aile içinde kalır..Gezilerde görme şanzımız olur..
Hayırlı satışlar...

Arkadaşlar teşekkür ederim.

Aracımı toplarken maddi kazanç hiç hesaplamadım. Modifiye olayı tamamen zek işi. Şimdiye kadar araç toplayan hiçbir arkadaşımızın harcadığı parayı çıkartabildiğini zannetmiyorum. Onun için birçok yerde de dediğim gibi hazır almak hem maddi hemde manevi yönden daha karlı.

Fiyatı 17,500 TL ye çektim. İlgilenenlere ....

Artık zararı da göze aldım, son fiyat 15.500 TL. Bu fiyata, bu aracın toplanmayacağını herkes bilir.

hasanfb' Alıntı:
Aytunç bey imkan varsa gelin satmayın bu aracı bunlara verilen emeklerin karşılığı ödenmez kalsın varsın garajınızda... ;)

Erzurum içinde tam bir canavar bu... :smiley:

Duyarlılığınız için teşekkürler. İhtiyacım olmasa satmayacağım Başka şeyleri zorluyorum bu arada. Kıyamadığım kesin çünkü elime ne birdaha bunun gibi geçmişi temiz bi CJ düşer, nede ben bu kadar uğraşabilirim. Parasından vazgeçtim zaten, ne kadar emek verdiğimi garaj bölümünde de okuyabilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler