Satılık 1987 Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,465
Ynt: Satılık 1987 Defender

merhaba

araç duruyormu, ilan güncelmi pazar günü gelip bakmak istiyorum pazar günü uygunmu sizin için

cem çankaya

05322664299

Etiketler

supernaturel' Alıntı:
merhaba

araç duruyormu, ilan güncelmi pazar günü gelip bakmak istiyorum pazar günü uygunmu sizin için

cem çankaya

05322664299

Pazar Günü ralliyi seyretmeye gideceğiz kusura bakmayın. Cumartesi günü gelebilirseniz. Araç galeride duruyor, GMT otomotivde Ali beyden bilgi alabilirsiniz.
Hemde aracı inceleyebilirsiniz.

Size linkini vereyim oradan telefonları alabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-1987-model-land-rover-defender-110-tdi-dizel-35077629/detay

güzel araç emeğinize sağlık. garaj konusunu okuyunca insan sanki elinde büyümüş gibi hisse kapılıyor. ne degişmiş diye sorana direkt link göndermek yeter:D

bu arada araca turbo mu takıldı yoksa ilanda mı bir yanlışlık oldu son ilanda td yazılmış

Merhabalar;

Aracın bir takım parçalarını falan satmıştınız, aracın aksesuarlında değişiklikler oldu diye biliyorum, nacizane tavsiyem araç bilgilerini yeniden güncelleyip son fiyatıyla beraber tekrar yazarsanız, düşünen arkadaşlarımız için çok faydalı olacaktır kanısındayım.

Çünkü baştan itibaren aralarda bir çok konuşmada geçmiş, aracın son durumu ve fiyatı da güncellenmiş olur.

İşinize karışmak gibi oldu kusuruma bakmayın lütfen.

Saygılar.

Haklisiniz bilgileri.guncellemekte fayda var.

1987 model Land Rover Defender 110
Duz dizel
Aracimin yapim asamalari sitede var neredeyse a'dan z'ye yenilendi. Sasisine kadar sokulup kumlanip taslanarak ise basladik. Neredeyse butun parcalari otomekanikten temin ettik. Kalanlari ise, sirasiyla Kayalar, Huma ve sirkecideki land rover parcacisindan aldim.

Degistirmedigimiz parcalar, motor blogu, sasi, kaporta parcalari, kampanalar, tutucu kollar, kaliperler vs... Saglam olanlar kaldi kalanlar degisti. Bunlari anlatiyorum fakat inanilir mi bilmiyorum. Gelip gormek lazim onu soyleyebilirim.

Kisacasi bu arac sehir efsanesi olarak anlatilan camurlu sasisine putur atilarak satilan araclardan degil onu demek istiyorum.

Satmayi dusunmeden toplattigim bir arac. Baska turlu dusunseydim sifir gibi sasiden tolayacagima 300 tdi motor ustune attirirdim kusurlarini da kimse gormezdi.

Ben temeli saglam yapmayi tercih ettim, araci alan arkadas, alanyadaki ustaya 8-9 bin tl karsiliginda motorunu turbo dizele cevirebilir. Uzerindeki motoru teknecilere satabilir. vs vs...

Neyse aracimin motoru tamamen sifirlandi, 9000'de.
Cam cerceve mekanizmalar yeni
Camlar renkli
Spotlar
Port bagaj
Jelikan
Koltuklar Citroen C2 sport koltuklaridir.
Arka koltuk altinda kapali bagaji vardir.
On koltuklar zemine sifirlanmistir. Son derece rahattir.
4 hoparlorlu, iphone, ipod, ipad girisli cd calarli teybi vardir
Markasini unuttum sony olabilir bir de usb girisi vardir
Araci sarj dinamosu range rover 120 a'liktir.
Mars, aku, westinhouse sifirdir. Buyuk olandir.
Direksiyon hidroliktir.
Polybush kit takilidir.
Aku 105 a'dir arkada ozel yuvasi vardir.
Bagaj zemini ozel yapilmistir, cok miktarda baglanti kancasina sahiptir. Ve bunlar gizlidir, yani bagajiniza temas etmezler.
5 lastikte yepyeni, 3-4 bin km yapmistir en fazla.
Lastiklerin markasi pirelli scorpion ATR
5 adet boost janti var.
T-max vinc
High jack
Bijon anahtari
Ekstra dugme marsi vardir. Termik sorununa cozumdur. Termigi de yenidir tabii.
Elektrik salteri vardir.
Kaloriferi kuvvetlendirilmistir.
Co pilot lambasi ve tavan lambalari mevcuttur.
On diferansiyeli arazide kirdigim icin komple yenisini alip takdirdim. Bunu kusur olarak goren arkadaslara not yazacagim, araziye girmeseydim kirilmasaydi belki 20 binde kirilacakti. Ben komple sifirini taktirdim bunun neresi kusur anlayamiyorum.
Asil yalandan toplatsaydim kusur olurdu.
Arka diferansiyel sifir degildir fakat cok temiz cikmalardan toplanmistir. Bu araci arka diferansiyelini de kirani duymadim.
Muayenesine sanirim 1 seneden fazla var.

35 bin TL fiyati vardir
Pazarliga aciktir.

45 bin'den fazla harcanmistir.

Bu linkten son halini görebilirsiniz;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-1987-model-land-rover-defender-110-tdi-dizel-35077629/detay

Bu linkten yapım aşamalarını görebilirsiniz;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28410.0

Yukarıdaki listede unutmuşum "Elektrik Tesisatı" tamamen sıfırlandı
başka şeylerde var sanırım hatırladıkça yazarım.

hfb44' Alıntı:
Aracım tekliflerinize açıktır

Aracı ev aldığınız için satacağınızı biliyorum çünkü yaklaşık 1.5 yıldır takipteyim yapım aşamalarını hayranlıkla izlemiştim.Ama bu teklifi yapmadan da araç satılırsa vicdan azabı duyarım.Yukarıdaki alıntıyı da görünce kendimi tutamadım.Tekrar tekrar iyi satışlar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66600.msg793947#msg793947

agca' Alıntı:
Aracı ev aldığınız için satacağınızı biliyorum çünkü yaklaşık 1.5 yıldır takipteyim yapım aşamalarını hayranlıkla izlemiştim.Ama bu teklifi yapmadan da araç satılırsa vicdan azabı duyarım.Yukarıdaki alıntıyı da görünce kendimi tutamadım.Tekrar tekrar iyi satışlar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66600.msg793947#msg793947

Merhaba Gökhan bey,
Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Sizin aracınızı gördüm kilometresini yazmamışsınız ama çok temiz görünüyor. Biliyorsunuz benim nakite ihtiyacım fakat konuşmamızda fayda var bence sizi Ali beye yönlendireceğim. Onunla takas durumunu görüşürseniz sevinirim.
Telefonu veriyorum;
0212 266 20 20

Görüşmek üzere
Selamlar
Hasan Bayramoğlu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR