Ynt: Satılık 1987 Defender
Haklisiniz bilgileri.guncellemekte fayda var.
1987 model Land Rover Defender 110
Duz dizel
Aracimin yapim asamalari sitede var neredeyse a'dan z'ye yenilendi. Sasisine kadar sokulup kumlanip taslanarak ise basladik. Neredeyse butun parcalari otomekanikten temin ettik. Kalanlari ise, sirasiyla Kayalar, Huma ve sirkecideki land rover parcacisindan aldim.
Degistirmedigimiz parcalar, motor blogu, sasi, kaporta parcalari, kampanalar, tutucu kollar, kaliperler vs... Saglam olanlar kaldi kalanlar degisti. Bunlari anlatiyorum fakat inanilir mi bilmiyorum. Gelip gormek lazim onu soyleyebilirim.
Kisacasi bu arac sehir efsanesi olarak anlatilan camurlu sasisine putur atilarak satilan araclardan degil onu demek istiyorum.
Satmayi dusunmeden toplattigim bir arac. Baska turlu dusunseydim sifir gibi sasiden tolayacagima 300 tdi motor ustune attirirdim kusurlarini da kimse gormezdi.
Ben temeli saglam yapmayi tercih ettim, araci alan arkadas, alanyadaki ustaya 8-9 bin tl karsiliginda motorunu turbo dizele cevirebilir. Uzerindeki motoru teknecilere satabilir. vs vs...
Neyse aracimin motoru tamamen sifirlandi, 9000'de.
Cam cerceve mekanizmalar yeni
Camlar renkli
Spotlar
Port bagaj
Jelikan
Koltuklar Citroen C2 sport koltuklaridir.
Arka koltuk altinda kapali bagaji vardir.
On koltuklar zemine sifirlanmistir. Son derece rahattir.
4 hoparlorlu, iphone, ipod, ipad girisli cd calarli teybi vardir
Markasini unuttum sony olabilir bir de usb girisi vardir
Araci sarj dinamosu range rover 120 a'liktir.
Mars, aku, westinhouse sifirdir. Buyuk olandir.
Direksiyon hidroliktir.
Polybush kit takilidir.
Aku 105 a'dir arkada ozel yuvasi vardir.
Bagaj zemini ozel yapilmistir, cok miktarda baglanti kancasina sahiptir. Ve bunlar gizlidir, yani bagajiniza temas etmezler.
5 lastikte yepyeni, 3-4 bin km yapmistir en fazla.
Lastiklerin markasi pirelli scorpion ATR
5 adet boost janti var.
T-max vinc
High jack
Bijon anahtari
Ekstra dugme marsi vardir. Termik sorununa cozumdur. Termigi de yenidir tabii.
Elektrik salteri vardir.
Kaloriferi kuvvetlendirilmistir.
Co pilot lambasi ve tavan lambalari mevcuttur.
On diferansiyeli arazide kirdigim icin komple yenisini alip takdirdim. Bunu kusur olarak goren arkadaslara not yazacagim, araziye girmeseydim kirilmasaydi belki 20 binde kirilacakti. Ben komple sifirini taktirdim bunun neresi kusur anlayamiyorum.
Asil yalandan toplatsaydim kusur olurdu.
Arka diferansiyel sifir degildir fakat cok temiz cikmalardan toplanmistir. Bu araci arka diferansiyelini de kirani duymadim.
Muayenesine sanirim 1 seneden fazla var.
35 bin TL fiyati vardir
Pazarliga aciktir.
45 bin'den fazla harcanmistir.