Satılık - 1987 Model Defender (215.000 Km.)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Göktürk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,390

Etiketler
Ynt: Satılık - 1987 Model Defender (215.000 Km.)

Hayırlı satışlar arkadaşım...
Çok temiz bir araca benziyor, umarım aile içinde kalır...(ya da ben de) ::smiley: Aracınızla ilgileniyorum ancak şu an mümkün değil bazı beklentilerim var umduğum gibi neticelenirse kapınıza dayanırım haberiniz ola... ;D ;D

"kapıma dayanmak" ne kelime.. Her daim misafirim olabilirsiniz.....
zaten şu an için en büyük umudum, aracımı gerçekten sevecek ve değerini anlayacak birine vermektir.
Siz de bilirsiniz ki defender kendi felsefesi olan bir araçtır ve hatta bir "araç" statüsünde bile değildir... olsa olsa mutlu olmak için bir "amaç" gibi birşey.... :smiley:)

hayırlı satışlar temiz araç takip...

düzgün bir araç.saygılarımla

gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim...
aracım 17 500 TL ye sahibinden satılıktır.
bilginize....

(güncel ilan)

.

def2.jpg

def..jpg

yazlık beyaz sisler ve kışlık sarı sisler.... sisleri tavana alacak bar da mevcuttur.....

gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim....

(güncel)

takipteki arkadaşlar için,

aracımı satıyorum.... bu bağlamda aracım eğer "Gezenbilir Ailesinde" kalırsa daha mutlu olurum. bunu sağlamak için de ciddi düşünen arkadaşlar için şartları zorlayarak son birşeyler daha yapabilirim.

bilginize..saygılarımla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR