Satılık 1987 Model Dizel 110 Defender

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,318
Ynt: Satılık 1987 Model Dizel 110 Defender

sonra sokmeye basladim

DSC00516


DSC00515


DSC00514
 

Etiketler

Ynt: Satılık 1987 Model Dizel 110 Defender

daha sonra bu arabanin on kismini resimde arkada gozuken fistik yesili aracta kullandim onun burnunuda buna koydum, konunun basindaki resimler haline geldi, son durumda arac sase ustune konulmus fakat civatalari sikilmamistir.aracin motoru uflemektedir ama calisma sorunu su ana kadar yoktu simdi ne olur bilmem sanzuman gecislerinde sorun yok sadece yuksek hizlarda sanzumanda otme var aracta hidrolik direksiyona kadar var, cogu arabada bulamadiginz tavan dosemesine kadar var sirf buna 300- 500 lira isteyen var.aracin son fiyati 5000 liradir.pazarlik yok ruhsat cekme belgeli araci muayeneye hazirlarsiniz devrini yapariz devrinde herhangi bir sorun yok satisa mani durumu yok , fazla soze gerekte yok millet dokuk serieslere 5000 lirayi begenmiyor.biz hidrolik direksiyonlu land veriyoruz .
 

resimler geldi

arkadaslar ozel mesajlardan anladigim kadariyla durum cok iyi anlasilmamis.durumu ayrintili yazayim;
1-aracin motoru sanzumani diferansiyeli lastikleri araca bagli calisir ve arac yurur durumda
2-aracin kaput kismi araca bagli durumda
3-orta direkler yani iki kapi arasindaki direkler aracin uzerinde fakat bagli mi degil mi bilmiyorum.
4-aracin kapilarinin tamami sokuk vaziyette
5-aracin koltuklari sokuk vaziyette
6-torpido ve gostergeler ile direksiyon ve vitesler takili
7-aracin tavani civata yerlerinden araca gecirilmis vaziyette sadece somunlari sikilacak toplam dort somun tutuyor tavani ve arka camlari
8-aracin arka cam alti kismi aracin uzerine oturtulmus fakat civatalari sikilmamis olabilir.

sonuc arac calisiyor yuruyor birkac somunu takip Vana kadar gider.ancak muayenesi bitik zaten araci trafikten cektim ki rahat hazirlayabileyim diye.yani trafige cikma sakincasi var.ama ben araci yaklasik gene bu haldeyken calistirip izmirden turgutluya kadar yaklasik 60 km yol yaptim dokulmeden gitti.ama genede almayi dusunenler icin onerim araci nakliye araclariyla tasitma masrafini dusunmeleri.bunun disinda aracin kapilarini tavanini diger seylerini montaj ettirebilecegim kisiler mevcut fiyatini konusuruz birseyler yaptiririz.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,441
Mesajlar
1,517,991
Kayıtlı Üye Sayımız
172,096
Kaydolan Son Üyemiz
R.K. o.oğlu

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst